Första artisten till Åhus Beach Live – En del av Åhus Beachhandboll Festival – presenteras

Musikarrangemanget Åhus Beach Live har som bekant blivit en del av Åhus Beachhandboll Festival och kommer 2018 att avsluta evenemanget på turneringens tionde dag, närmare bestämt söndagen den 22 juli. Direkt efter slutsignalen i Elitklassen kommer Janne Bark, tillsammans med Ulf Lundells bandmedlemmar att spela sina första ackord för kvällen. De kommer att gästas av välkända svenska artister som kommer att bjuda ledare, deltagare och besökare på en härlig avslutning på evenemangsstranden i Åhus.

Första artisten som Mats G Jönsson, VD och grundare Åhus Beach AB, går ut med är ingen mindre än Jessica Andersson.

Jessica slog igenom i bandet Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. 2003 vann de Melodifestivalen tillsammans med låten ”Give Me Your Love”. Hon har legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten I did It For Love, som även blev utsedd till årets låt 2010. Efter 12 år med Diggiloo-turnén är Jessica Andersson både oerhört rutinerad och populär som liveartist. 2018 är hon åter aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen med låten ”Party Voice”.

”Jessica Andersson är en otroligt duktig artist som, tillsammans med Janne Bark, Ulf Lundells band och resterande artister, kommer att bjuda på en fantastisk avslutning på Åhus Beachhandboll Festival, säger G Jönsson. Det känns både kul och inspirerande att kunna erbjuda alla, från lokala Åhusbor till långväga resenärer, en kombination av beachhandboll i världsklass och en unik spelning av välkända svenska artister på en och samma kväll. Det kallar jag verkligen för en ”Supersöndag!” avslutar G Jönsson.”

Nästa artist släpps onsdagen den 28 februari 2018.

Här kan du läsa mer om Jessica Andersson:

STORT GRATTIS Janne Bark – 60 år!

Vi på Åhus Beach säger STORT GRATTIS till Janne Bark som dagen till ära fyller 60 år. Janne som med sina vänner Nanne Grönwall, Patrik Isaksson, Anne-Lie Rydé, Uno Svenningsson och Jack Vreeswijk hade en unik och storslagen show sommaren 2017 på Åhus Beach och återkommer med en ny uppsättning kända artister söndagen den 22 juli […] Läs mer »

God fortsättning! Vi välkomnar evenemangsåret 2018!

God fortsättning allihop! Vi på Åhus Beach ser väldigt mycket fram emot det nya evenemangsåret. På vår hemsida och sociala mediekanaler kommer vi kontinuerligt att presentera allra senaste nytt om våra evenemang: Åhus Beachfotboll, Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Live. Vi kommer även att presentera nya artister och spännande samarbeten! Vi välkomnar er till […] Läs mer »

God Jul & Gott Nytt År önskar Åhus Beach

Snart lämnar vi 2017 bakom oss och går in mot nya tider. Vi vill tacka alla spelare, ledare, funktionärer, volontärer, besökare, leverantörer, operatörer, samarbetspartners och crewpersonal för ett fantastiskt 20-årsjubileum! Väldigt mycket händer just nu på Åhus Beach-  och några nyheter vill vi hålla lite mer på. Januari kommer därmed att bli en mycket spännande […] Läs mer »

Åhus Beach gör en stor förändring inför 2018.

– Vi har lyssnat på våra deltagare och valt att förlänga arrangemanget med en dag – och introducerar vår ”supersöndag” där Åhus Beach Live ingår, säger Mats J Jönsson, VD och grundare av Åhus Beach AB.   Redan under sommarens Beachhandbollsturnering släpptes nyheten om att Åhus Beach skulle förändras. – Tanken då var att motionsklassen, […] Läs mer »