Nanne Grönwall till Åhus Beach Live

Nanne Grönwall blir nästa stora artist som ansluter till Åhus Beach Live den 29 juli 2017.

Nanne är en av Sveriges största entertainers. Förutom 10 insatser i Melodifestivalen (varav en vinst) och ett flertal musikalroller (bl.a. huvudrollen i Sweet Charity) har hon haft egen Krogshow på Hamburger Börs i Stockholm och på Rondo i Göteborg. I sin repertoar ingår kända och älskade hits som ”Håll om mig”, ”Jag måste kyssa dig”, ”Pissenisse” och ”Avundsjuk”. Nanne blandar upp med covers och material från tiden i Sound of Music och One More Time (Eldorado, Alexandra, Den Vilda, Highland etc). Nanne Grönvall äger scenen med sin älskvärda utstrålning.

Även Uno Svenningsson klar för Åhus Beach Live i sommar

Det blir ett starkt startfält som kommer till Åhus Beach Live lördag 29 juli. Förra veckan släppte arrangörerna Janne Bark, Anne-Lie Ryde, Patrik Isaksson och Jack Wreesvijk, och idag släpper man nästa stora artist Uno Svenningsson. Uno Svenningsson började på 80-talet med gruppen Freda, där Uno var sångare, gitarrist och låtskrivare. Gruppen Freda var en av […] Läs mer »

Tack för 2016!

Tack alla gäster som kom till premiären av Åhus Beach Live 2016! Fler bilder från evenemanget hittar ni på vår facebooksida facebook.com/ahusbeachlive. År 2017 kör vi igen! Skriv in lördagen den 29 juli i era kalendrar! Artistsläpp till nästa år kommer under december månad! Välkomna åter till en konsertkväll i svensk musiktradition!

Förbanden till Nisse Hellberg är klara! Välkommen till Åhus Beach Live Henrik Molin och Artmade!

Henrik Molin och Artmade blir nästa artister att presenteras till sommarens konsertkväll på evenemangsstranden i Åhus – Åhus Beach Live. Inleder kvällen kl.18.00 gör Henrik Molin med sin akustiska gitarr. Henrik har bland annat lovat att bjuda på lite nya låtar. Artmade – som har släppt åtta album i bland annat Sverige, Tyskland, USA och […] Läs mer »