Åhus Beach gör en stor förändring inför 2018.

– Vi har lyssnat på våra deltagare och valt att förlänga arrangemanget med en dag – och introducerar vår ”supersöndag” där Åhus Beach Live ingår, säger Mats J Jönsson, VD och grundare av Åhus Beach AB.

 

Redan under sommarens Beachhandbollsturnering släpptes nyheten om att Åhus Beach skulle förändras.

– Tanken då var att motionsklassen, den öppna seniorklassen och företagsklassen skulle lyfats ut från den vanliga veckan och istället spelas helgen därpå i anslutning till Åhus Beach Live.

Så blir det dock inte.

– Anledningen till att någonting måste förändras beror på att vi haft ett så högt tryck från ungdomslagen och vi vill inte behöva säga nej till dem. Men att flytta på tre klasser till en annan vecka var inte helt klockrent visade det sig. Vi har därför lyssnat på våra deltagare och valt att förlänga arrangemanget med en dag, Efter noga övervägning har vi kommit fram till att det även fungerar för vår personal och alla samarbetspartners.

Åhus Beach förlänger samarbetsavtalet med JNL FILM

Åhus Beach AB kan stolt presentera ett fortsatt samarbete med UF företaget JNL FILM. Under juli 2017 producerade de begåvade tjejerna från UF företaget filmer från Åhus Beachfotboll och Åhus Beach Live. Filmerna kommer att användas som marknadsföringsmaterial inför 2018 års evenemang och som showcase i JNL FILM´s portfölj. Att få gynna och skapa arbetsmöjligheter […] Läs mer »

Åhus Beach på lyckat besök hos Vinslövs HK

Åhus Beach VD och grundare Mats G Jönsson föreläste samt svarade på frågor för Vinslövs Nätverk på fredagskvällen i samband med Division 1 derbyt mellan Vinslövs HK och H65 Höör (21-21) 20 år har gått sedan Åhus Beach AB´s VD och grundare, Mats G Jönsson, arrangerade Åhus Beachhandboll Festival (då Åhus Beach Cup) för första gången. […] Läs mer »

Grannarna ger upp i bråket om stranden

Bråket om detaljplanen gällande evenemangsstranden i Åhus är över. Grannarna som fick avslag på sitt överklagande i Mark- och miljödomstolen väljer att inte överklaga till högsta instans. Fastighetsägarna som har varit missnöjda med detaljplanen hade fram till i går på sig att överklaga till Mark- och miljööverdomstolen. Nu står det klart att man valde att […] Läs mer »

Kommunen vann mot grannarna!

Kristianstad kommun har vunnit ytterligare en delseger mot ett antal fastighetsägare i Åhus. Mark- och miljödomstolen i Växjö avslår nämligen fastighetsägarnas överklagande av detaljplanen. – Så länge domen inte har vunnit laga kraft så ligger kommunen lågt, men självfallet är det en delseger, säger Pierre Månsson (L), kommunstyrelsens vice ordförande. Strandkriget i Åhus mellan Kristianstad […] Läs mer »