Vinnare av Guldäpplet 2019 – Åhus Beach

Vinnare av Guldäpplet 2019

Tillsammans med vår samarbetspartner Bravissimo tilldelades vi priset Guldäpplet 2019 vid näringslivsgalan Guldjubel, nordöstra Skåne.

Vinnarmotiveringen löd: ”Marknadsföringskampanjer ska lyfta företag och produkter. I detta fall förstärker man inte bara produkten, utan utvecklar produkten till en upplevelse! Kärleken till sporten, gemenskap och glädje genomsyrar kampanjen som framhävs med hjälp av ett modernt och tilltalande formspråk. Resultatet man uppnår imponerar; man lyckas locka fler besökare till hemsida och sociala medier men ännu viktigare; till eventet och bygden! Åhus Beach har gått från att vara något för ett fåtal initierade till något alla känner sig välkomna till.”

Guldäpplet delas ut årligen till den marknadsföringsinsats som på ett föredömligt sätt löst ett företags problem och utmaningar genom god kommunikation. Vi på Åhus Beach är stolta och tacksamma över att ha fått ta emot priset.

Ett stort tack till Bravissimo för ett gott samarbete. Vi vill också rikta ett stort tack till alla som är delaktiga i och besöker Åhus Beach varje sommar. Det är tillsammans med er som vi skapar minnen för livet!