Säg hej till Frida! – Åhus Beach

Säg hej till Frida!

För två somrar sedan satte Frida sin fot på Åhus Beach för första gången. Numera är hon ansvarig för hela tävlingen för Åhus Beach båda turneringar samt en del i vår nya satsning mot föreningslivet.

Hon kommer från en familj där fotbollen alltid har varit i centrum och spelat så länge hon kan minnas. Hon har lirat i 3 olika föreningar – Vanneberga IF där allt startade, vidare till Fjälkinge IF och till sist Åhus IF. Även om hon valde att ta en paus från fotbollen har hon fortsatt vara aktiv inom föreningslivet och lagsporten då hon idag spelar innebandy i Willands IBK!

Med Frida på kontoret har vi tillsammans med Hilding Anders & Bed To Go möjlighet att ta ett steg närmare Handbolls- och Fotbollsföreningarna i Sverige. Vi har börjat med att besöka föreningar som idag är återkommande hos oss samt de föreningar som är nyfikna på att veta mer om våra turneringar.

Sveriges föreningsliv är grunden i hela Åhus Beach och en av våra största passioner. Varje år ger vi tillbaka över en halv miljon till lokalt föreningsliv. Samtidigt är vi samlingspunkten för alla fotbolls- och handbollsvänner på sommaren. Utan föreningslivets eldsjälar och gemenskap så hade Åhus Beach varit en tom strand och inte den unika folkfest det idag är och har varit sedan starten 1997.

Det är tillsammans som vi skapar minnen för livet för våra barn och ungdomar varje sommar. Det är därför oerhört värdefullt att höra vad ni i er förening tycker om evenemanget och tävlingen så att vi kan fortsätta utveckla Åhus Beach tillsammans.

Vi har smygstartat lite och besökt några föreningar, möten som varit väldigt positiva från båda håll. Några av föreningarna som vi har besökt är Uppsala HK, Alingsås HK, H78 Sölvesborg, Malmö HK, Ljunghusens HK.

Har ni en fråga kring tävlingen? Eller vill ni att Frida besöker er förening?
Tveka inte på att kontakta Frida på Frida@ahusbeach.com

Vad är Bed To Go?
Perfekt för läger och idrottsturneringar, men lika användbar när du får gäster hemma. När Svenska Fotbollsförbundet är på träningsläger sover de blivande proffsen på Bed To Go. Nyfiken på varför? Läs mer här.

Fler roliga minnen för livet för våra barn!