Så funkar Memory Games – Åhus Beach

Så funkar Memory Games

Vi kan inte låta bli! Det är helt enkelt ingen sommar utan Åhus Beach. Nu samlar vi alla – online! Följ Åhus Beach Memory Games i vår app sommaren 2020!

Sedan 1997 har Åhus Beach arrangerats varje år och skapat minnen för livet. Men på grund av Coronaviruset är sommarens evenemang i Åhus inställd – och för första gången sedan starten för 23 år sedan kommer turneringen inte att spelas.

Nu kommer vi på Åhus Beach istället att arrangera Memory Games under sommaren 2020. Memory Games är en digital handbolls och fotbollsfest som du kan följa i vår nya app.

Vad är Åhus Beach Memory Games?
Varje dag kommer du att kunna ta del av gamla minnen, läsa exklusiva intervjuer med profiler som satt färg på Åhus Beach och se höjdpunkter från åren som gått. Kanske finns du själv med när vi ska presentera bilder från de tidigare sommarfesterna?

I Fanzone kommer du att kunna tävla mot andra deltagare där du har chansen att vinna fina priser i samarbete med våra partners. Testa dina kunskaper i våra handbolls och fotbollsquiz och snurra på lyckohjulet för att tävla om priserna!

Ladda ner appen nu!
App Store/iOS
Google Play