Ny pressansvarig till Åhus Beach AB – Åhus Beach

Ny pressansvarig till Åhus Beach AB

Åhus Beachhandboll firar 20 år 2017 och noterar drygt 1300 lag anmälda redan i maj – rekord! Åhus Beachfotboll har snart 350 lag anmälda, varav 75 procent av alla anmälda deltagare är barn och ungdomslag – också rekord!
Som en direkt följd av att eventen på stranden i Åhus växer växlar vi nu upp organisationen ytterligare. Idag kan vi meddela att en ny pressansvarig är rekryterad: Christoffer Ekmark.

– Åhus Beach har de senaste åren vuxit enormt där Åhus Beachhandboll Festival idag är ett av Sveriges största årliga event. Dessutom har det tillkommit andra arrangemang som Åhus Beach Fotboll och Åhus Beach Live. Alla våra event växer, säger Mats G Jönsson, VD och grundare i Åhus Beach AB, och fortsätter:
– Tidigare år har Åhus Beach haft en pressansvarig som jobbat endast under Åhus Beachhandbolldagarna. Idag ser världen helt annorlunda ut plus att vi växer, så vi måste som så stor eventarrangör även ha en pressansvarig som är engagerad i Åhus Beach-frågor året om – och i den rollen passar Christoffer Ekmark perfekt in, säger Mats G Jönsson VD/Grundare i Åhus Beach AB.

Christoffer Ekmark är 38 år gammal och arbetar till vardags som journalist på nättidningen Skånesport – med handboll som huvudämne.
– Jag har följt Åhus Beachhandboll ur ett reporterperspektiv de senaste åren och fascinerats över hur arrangemanget växt. Det ska bli väldigt roligt och utvecklande att få bli en del av den staben. Samtidigt har jag noterat att det finns saker att förbättra när det gäller exponeringen kring eventen på Åhus Beach. Förhoppningsvis kan jag bland annat bidra till att Åhus Beach syns oftare och mer i nationell media.

Kontakt:
Mats G Jönsson: 044-590 30 03
Christoffer Ekmark: 076-3966052