Mercedes-Benz Malmö förlänger samarbete med Åhus Beach – Åhus Beach

Mercedes-Benz Malmö förlänger samarbete med Åhus Beach

Mercedes-Benz Malmö och Åhus Beach förlänger sitt långsiktiga samarbete. Huvudpartnern är en viktig del av Åhus Beach evenemang.

Mercedes-Benz Malmö har varit en del av Åhus Beach sedan 2019. Förra året tog de steget upp som Huvudpartner och som besökare kunde man ta en titt på varumärkets fina bilar som syntes på olika områden på festivalen.

– Det finns två huvudskäl till att vi gick in i samarbetet med Åhus Beach. Det ena var att evenemanget är så stort med jättemycket folk. Det andra, som inte ska underskattas, är dem värderingar som Åhus Beach står för. Det ska vara roligt och mycket glädje. Vi själva pratar om leende, passion, omtänksamhet och respekt som nyckelord i vår verksamhet, säger Mikael Olsson, VD på Mercedes-Benz Malmö

– Det bästa med samarbetet är engagemanget från grundaren Mats G Jönsson och VD Lotta Gall tillsammans med hela teamet för Åhus Beach. De vill verkligen säkerställa att vi mår bra och får ut rätt saker av partnerskapet, avslutar Mikael Olsson.

Om Mercedes-Benz Malmö
Hos Mercedes-Benz Malmö kan du leasa eller köpa din nya drömbil. Boka en provkörning och hitta din favoritmodell. Besök företaget på Bronsyxegatan 14 i Malmö.