Martin&Servera förlänger samarbetet med Åhus Beach – Åhus Beach

Martin&Servera förlänger samarbetet med Åhus Beach

Sveriges ledande restauranggrossist Martin&Servera och Åhus Beach förlänger samarbetsavtalet ytterligare två år. Grossistföretaget är huvudleverantör av varor till det stora matutbud som erbjuds besökarna på arenan.

– Vi är väldigt glada att meddela att vi skrivit ett nytt 2-årsavtal med Martin & Servera, säger Jan Fridholm på Åhus Beach.

Martin&Servera är huvudleverantör för leverans av varor till festivalernas restauranger och Foodtrucks så att det serveras god mat till alla spelare och besökare under 18 heta speldagar.

– Vi på Martin&Servera ser fram mot ett fortsatt samarbete två år till. Vi känner stor tacksamhet att få vara huvudleverantör gällande mat till Åhus Beach sedan många år tillbaka, säger Thomas Axelsson på Martin & Servera Restauranghandel AB.

Om företaget
Martin & Servera Restauranghandel är Sveriges ledande grossist och samarbetspartner till restauranger och storkök. Dem erbjuder färskvaror, restaurangutrustning, drycker och andra livsmedel, samt även service, tjänster och utbildningar. Dem har dessutom ett stort sortiment av ekologiska och miljömärkta produkter.