Laganmälan – vad gäller? – Åhus Beach

Laganmälan – vad gäller?

Vi är medvetna om att både Gothia Cup och Partille Cup ställt in och beklagar alla ungdomar som sett fram emot turneringarna i Göteborg. Åhus Beach väljer just nu att vänta in FHM’s rapport som väntas den 3 maj. Vi har fått frågor gällande anmälningspolicyn och vad som gäller om det blir evenemang eller inte i sommar. Här nedan vill vi förtydliga hur vi resonerar gällande vår anmälningspolicy i denna osäkra tid.

Varför anmälan är bindande efter ett specifikt datum är för att säkerställa en bra turnering full av spel på alla banor i samtliga klasser. Just nu bokar du din anmälan utan att betala då vi ej tar emot betalningar förrän vi bestämt om det blir evenemang eller inte.

Vad gäller om TURNERINGEN BLIR AV och vi har anmält lag men vill dra oss ur?

Om vi får lov att arrangera i sommar så går det att avanmäla sitt lag inom 14 dagar efter att beslutet tas, utan en bindande kostnad. 14 dagar efter vårt beslut är anmälan bindande.

Vad gäller om TURNERINGEN INTE BLIR AV och vi har anmält lag och vill dra oss ur?

Det är ingen bindande kostnad inblandad om evenemanget 2021 ställs in, och inget lag kommer vara betalningsskyldiga Åhus Beach. Rabatten som erhållits från 2020 gäller även för anmälan 2022. Rabatten gäller endast om du anmält laget 2021.

Har du fler frågor tveka inte att höra av till oss på info@ahusbeach.com