Jobba på Åhus Beach – Åhus Beach

Jobba på Åhus Beach

Åhus Beach Festivals välkomnar entusiastiska och engagerade individer att ansluta sig till vårt fantastiska team inför sommarens mest efterlängtade festivaler.

Vi letar efter passionerade lagspelare och eldsjälar i alla åldrar från 15 år som delar vår vision om att skapa en oförglömlig upplevelse för både deltagare och besökare. Här är några av de roller vi söker:

Matchfunktionärer: Entusiastiska individer med fokus på matchens dynamik och resultat. (Från 15 år och uppåt)

Handbollsdomare: De som inte bara har kunskapen utan också glädjen och entusiasmen att skapa rättvisa och bra matcher.

Volontärer: Individer med ett stort hjärta och engagemang för att göra varje uppgift till en minnesvärd och meningsfull erfarenhet.

Arena CREW: Energetiska personer som trivs med fysiskt arbete och är redo att bidra till att skapa den ultimata festivalarenan.

Teamleaders och nyckelspelare: De som tar ledningen och spelar en avgörande roll för att säkerställa att allt flyter på smidigt.

Event & Sales Crew: Passionerade individer redo att skapa minnen för livet för våra spelare, ledare och besökare genom en enastående upplevelse och service.

Ansökningar är nu öppna och vi ser fram emot att välkomna nya ansikten till vårt dedikerade team. För att ansöka eller få mer information, besök vår sida career.ahusbeach.com och ta chansen att vara med och skapa sommarens mest minnesvärda evenemang!