Fortsatt framgångsrikt samarbete för Åhus Beach och Bilcentrumgruppen i Kristianstad – Åhus Beach

Fortsatt framgångsrikt samarbete för Åhus Beach och Bilcentrumgruppen i Kristianstad

Åhus Beach AB och Bilcentrumgruppen i Kristianstad har förlängt avtalet och tecknat ett nytt 3-årigt samarbete.

(På bilden fr vä: Vibeke Gustafsson, Mats G Jönsson & Marcus Gustafsson)

 

Marcus Gustafsson, VD och Ägare Bilcentrumgruppen.

Bilcentrumgruppen säljer Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda samt Volkswagen Transport. Vi omsätter 830 miljoner, har 100 anställda och finns i Kristianstad, Hässleholm och Sölvesborg. Marcus ser samarbetet med Åhus Beach som seriöst, långsiktigt och som mynnar ut i positiva win-win-resultat.
Dessutom är både Vibeke och jag Åhusbor och är stolta över att Åhus Beach fotboll och Åhus Beachhandboll festival arrangeras varje sommar i Åhus.

 

Vibeke Gustafsson, Marknadschef. 

Vi har haft en bra kontakt och samarbete med Åhus Beach sedan tidigare. Åhus Beach och Bilcentrum har samma viktiga värderingar. Dessutom är Åhus Beach ett viktigt, lokalt och stort event som satsar väldigt mycket på ungdomar och familjer. Det är A och O för oss.

 

Mats G Jönsson, VD/Grundare Åhus Beach AB

Vi på Åhus Beach är givetvis stolta över att ha skrivit ett nytt långsiktigt avtal med Bilcentrumgruppen då vi delar samma värderingar. Dessutom har vi redan ett bra win-win samarbete som även är bra för besökaren på festivalområdet som varje år vill ha bra upplevelser, vilket Bilcentrum varje år bidrar med.