Elleholms Maskin AB bygger Åhus Beach – Åhus Beach

Elleholms Maskin AB bygger Åhus Beach

Entreprenadföretaget Elleholms Maskin fortsätter sitt partnerskap med Åhus Beach i ytterligare 3 år. Företaget bidrar med flera maskiner till det omfattande arbetet kring uppbyggnaden av evenemangen i juli.

Att bygga upp Åhus Beach från en tom strand till ett evenemangsområde är ett massivt arbete. Runt fyra veckor tar uppbyggnaden av arenan tills det är dags för första evenemangsdagen. Elleholms Maskin bidrar med flera maskiner till bygget och fortsätter som stolt Silverpartner till Åhus Beach t.o.m 2025.

– Vi har varit med i Åhus Beach under några år nu både som partner och leverantör och vi är väldigt nöjda med det utfallet vi får som partner. Åhus Beach är en enorm exponeringsplats samt mötesplats för vårt växande företag. För oss var det självklart att fortsätta och utveckla det fina samarbetet vi har samt vara med som en viktig leverantör, säger Johannes Henriksson, VD och Grundare av Elleholms Maskin AB.

Om företaget
Elleholms Maskin AB grundades 2009 och ligger i vackra Elleholm i Blekinge vid Mörrumsån. Företaget är ett växande entreprenadföretag inom bl.a markarbeten och vägunderhåll. Företaget har ca 60 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor.

För kontakt
Mats G Jönsson,
Grundare Åhus Beach
0708-989075

Johannes Henriksson,
VD Elleholms Maskin
0456-440440