C4 Shopping stärker sitt engagemang på Åhus Beach – Åhus Beach

C4 Shopping stärker sitt engagemang på Åhus Beach

C4 Shopping stärker  sitt partnerskap i Åhus Beach genom en ökad närvaro och delaktighet på evenemanget.

Som en del av detta partnerskap kommer C4 Shopping att vara en aktör på Åhus Beachhandboll i sommar, med många spännande aktiviteter planerade för att förhöja besökarnas upplevelse.

Dessa inkluderar ansiktsmålning, hårflätning och möjligheten att vinna presentkort på C4 Shopping. Genom att skapa en atmosfär av glädje och spänning strävar C4 Shopping efter att ge spelarna och besökarna en minnesvärd tid mellan de intensiva matcherna.

Emma Åkesson, Marknadsansvarig på C4 Shopping, uttrycker att ”Vi på C4 Shopping är glada för ett fortsatt och utökat samarbete med Åhus Beach som gynnar barn, ungdomar och det lokala föreningslivet. För oss på C4 Shopping är det också en möjlighet att nå kunder utanför vårt vanliga upptagningsområde och i år satsar vi dessutom på fler aktiviteter på Åhus Beach-området.

Lotta Gall, VD på Åhus Beach AB, delar sin entusiasm för detta partnerskap och uttrycker att ”Vi behöver roliga aktiviteter på vårt eventområde för våra spelare och besökare. C4 Shopping får kanonbra synlighet hos oss och når över hundratals besökare.