Boka en festivalstuga vid Åhus Beach – Åhus Beach

Boka en festivalstuga vid Åhus Beach

Boka en festivalupplevelse utöver det vanliga med våra bekväma festivalstugor. Slipp packa och resa till och från turneringen varje dag och ha allt du behöver inom bekvämt gångavstånd.

Våra enkla 2- eller 4-mannastugor är perfekta för er som är det lilla laget, supporters eller behöver bo någonstans med dina vänner. Incheckningen sker enkelt och smidigt vid ackrediteringen, och du kan vara säker på att du alltid har ett bekvämt och tryggt boende under din vistelse.

Frukosten är en av de viktigaste måltiderna på dagen och det är därför vi inkluderar en frukostkasse till alla som bor i varje stuga. Du kan hämta din frukostkasse på morgonen vid ackrediteringen, så att du kan starta dagen full av energi och redo att uppleva allt som festivalen har att erbjuda.

Vänligen ta med egna lakan så att du kan sova bekvämt under hela din vistelse. Parkeringsbiljett för en bil per stuga ingår och det finns toaletter på stugområdet för din bekvämlighet. Duschar finns tillgängliga inne på festivalområdet från morgon till kväll.

För att göra din vistelse så smidig som möjligt, finns det en mataffär och restauranger inne på festivalområdet där du kan köpa allt du behöver för att hålla dig mätt och glad.

Våra festivalstugor ligger precis intill Åhus Beach festivalområde, vilket innebär att du är mitt i händelsernas centrum och har allt du behöver på bekvämt gångavstånd.

Tveka inte att kontakta oss på info@ahusbeach.com om du har några frågor så att vi kan hjälpa till att göra din vistelse så bra som möjligt.

Boka din stuga till fotbollsfestivalen:

Läs mer och boka här.

Boka din stuga till handbollsfestivalen:
Läs mer och boka här.