Anmälan ej bindande fram till den 30/4 – Åhus Beach

Anmälan ej bindande fram till den 30/4

Vår starkaste förhoppning är att det blir grönt ljus för handboll och fotboll i juli. Vi följer noggrant utvecklingen kring vaccinering och håller en nära dialog med våra myndigheter. Nu behöver vi mer information kring sommarens förutsättningar. Därför har vi valt att flytta fram vårt beslut då vi bestämmer om vi kan genomföra årets evenemang eller inte till den 30 april (tidigare 1 april 2021).

Det betyder att anmälan ej är bindande fram tills detta datum, alltså 30 april istället för 1 april, samt att lag inte behöver betala in sin lagavgift innan 15 maj 2021 (tidigare 15 april).

Vår huvudplan är fortfarande att evenemangen ska kunna genomföras, med eller utan restriktioner. Anmälan till turneringarna är öppna och intresset är fortsatt stort.

Åhus Beachhandboll Festival planeras att spelas 15–24 juli 2021.
Åhus Beachfotboll planeras att spelas 5–10 juli 2021.

I en rapport som vi tidigare har fått ta del av från Folkhälsomyndigheten tyder vi att ansvaret kommer att ligga på enskild arrangör att kunna säkerställa ett smittfritt genomförande. Vi följer noggrant utvecklingen kring vaccinering och håller en nära dialog med våra myndigheter. Enligt de signaler vi får i dag anser vi att det fortfarande är troligt att vi kan arrangera Åhus Beach i juli.

Givetvis kommer vi att stå redo med en plan för hur vi kan säkerställa ett tryggt evenemang. Den täcker bland annat hur och när det kan förväntas vara köer, på vilka platser samt hur vi kan förebygga och agera i dessa lägen.

Vad vi hoppas att vi kan välkomna er alla till en säker turnering i sommar!

Varma hälsningar
Åhus Beach-familjen