Åhus Beach och Spendrups tar spännande steg framåt – Åhus Beach

Åhus Beach och Spendrups tar spännande steg framåt

Spendrups Bryggeri, det svenska familjeföretaget och Sveriges ledande inom bryggeribranschen, går in som Silverpartner till Åhus Beach evenemang de kommande tre åren.

Det långvariga samarbetet mellan Åhus Beach och Spendrups har tidigare fokuserat på starköl och vin, vilket har gett festivalbesökarna en förstklassig dryckesupplevelse. Nu tar partnerskapet ett spännande steg framåt genom att inkludera läskedrycker på festivalområdet. Spendrups kommer bland annat att introducera sina populära varumärken Loka, Loka Crush och Trocadero, för att ytterligare berika festivalupplevelsen för besökarna.

Båda företagen delar en stark gemensam värdegrund när det gäller hållbarhet, och detta partnerskap markerar ett viktigt steg mot att främja miljövänliga initiativ inom evenemangsindustrin. Både Åhus Beach och Spendrups strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom olika initiativ.

– Vi är glada över att stärka vårt samarbete med Spendrups och välkomna dem som Silverpartner för de kommande tre åren. Deras engagemang för kvalitet och hållbarhet matchar våra egna värderingar, och vi ser fram emot att tillsammans skapa minnesvärda upplevelser för våra besökare, meddelar Lotta Gall, VD på Åhus Beach.