Åhus Beach gör en stor förändring inför 2018. – Åhus Beach

Åhus Beach gör en stor förändring inför 2018.

– Vi har lyssnat på våra deltagare och valt att förlänga arrangemanget med en dag – och introducerar vår ”supersöndag” där Åhus Beach Live ingår, säger Mats J Jönsson, VD och grundare av Åhus Beach AB.

 

Redan under sommarens Beachhandbollsturnering släpptes nyheten om att Åhus Beach skulle förändras.

– Tanken då var att motionsklassen, den öppna seniorklassen och företagsklassen skulle lyfats ut från den vanliga veckan och istället spelas helgen därpå i anslutning till Åhus Beach Live.

Så blir det dock inte.

– Anledningen till att någonting måste förändras beror på att vi haft ett så högt tryck från ungdomslagen och vi vill inte behöva säga nej till dem. Men att flytta på tre klasser till en annan vecka var inte helt klockrent visade det sig. Vi har därför lyssnat på våra deltagare och valt att förlänga arrangemanget med en dag, Efter noga övervägning har vi kommit fram till att det även fungerar för vår personal och alla samarbetspartners.

Följande nyheter gäller för 2018:

* Åhus Beachhandboll Festival kommer att förlängas en dag och pågår från fredagen den 13 juli till söndagen den 22 juli. Sista dagen blir en ”supersöndag” där Åhus Beach Live ingår.  Direkt efter slutsignalen för elitfinalerna på centercourten dras det första ackordet till Åhus Beach Live där etablerade stjärnor i den svenska artisteliten finns på plats.

* Nya klasser införs med pojkar/flickor födda 2010 (fredag 13/7-18 = 1 speldag) samt dam/herr senior förening (21/7-18  – 22/7-18 = 2 speldagar).

 

Mats G Jönsson:

– Det känns väldigt spännande att sy ihop Åhus Beach Handboll Festival med Åhus Beach Live. Det gör förutsättningar för att avsluta hela folkfesten med någonting riktigt speciellt.

Se intervjun med Hans Banke och Mats G Jönsson från Åhus Beach-kontoret här!

Speldagar 2018