Varför välja Åhus Beachfotboll? – Åhus Beach

Varför välja Åhus Beachfotboll?

Åhus Beachfotboll är fotboll när den är som bäst. Turneringen är samlingsplatsen för fotbollsklubbar från stora delar av landet. Ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga fotbollen där lag och klubbar kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul!


PULSEN
På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan!

SAMLAD UPPLEVELSE
Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel fotbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma turneringsområde precis vid havet = minimalt resande.

MYCKET ATT GÖRA
Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser för alla åldrar.

EN UNIK ATMOSFÄR
Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i beachfotbollen. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

Erbjudande för Kids & Youth

Anmäl fler lag från föreningen = mer rabatt på anmälningsavgiften.
Spara upp till 300 kr/lag. Erbjudandet gäller t.o.m 1 april.

 

Anmäl laget nu>>