Välkommen till Lilla Beachcupen – Åhus Beach

Välkommen till Lilla Beachcupen

Åhus Beach går samman med Lilla Gärdscupen och Åhus IF för att presentera den sprillans nya spelkategorin – Lilla Beachcupen!

– Det känns väldigt roligt att hitta ett samarbete med Lilla Gärdscupen för att utveckla barnklasserna på Åhus Beachfotboll. Lilla Gärdscupen är ett väldigt härligt evenemang för barn i kommunen och vi på Åhus Beach blir ett stopp där barnen får en häftig upplevelse på stranden med massa aktiviteter, bad och fotboll, meddelar Ola Lindahl, Tävlingsledare Åhus Beach.

– Åhus IF är glada över Lilla Gärdscupens samarbete med Åhus Beach. Det ger alla barn i 6-7års ålder chansen att spela beachfotboll med sarg som de är vana vid från Lilla Gärdscupen. Utöver detta är även Åhus IF nöjda med att bli samarbetsförening med Åhus Beach och ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi hjälper varandra att stärka våra varumärken, säger Daniel Bruhno, ansvarig Lilla Gärdscupen.

Om Lilla Beachcupen

Lilla Beachcupen är spelklassen för barn i 6 och 7 årsåldern och kommer att arrangeras den 29/6 på Åhus Beachfotboll 2024. Spelklassen spelas 3 mot 3 med sarg i sanden. Matchtid 1×10 min och spelas under en halvdag. Alla barnen kommer få en Åhus Beach medalj.

Lilla Beachcupen är ett samarbete mellan Åhus Beach, Åhus IF och Lilla Gärdscupen.

Anmäl laget