MFF-akademin hade uppvisningsmatch på centercourten – Åhus Beach

MFF-akademin hade uppvisningsmatch på centercourten

MFF-Akademin med Christian Carlsson, ansvarig för fotbollsdelen på högstadiet i Fjälkinge, i spetsen var på plats under Åhus Beachfotboll för att marknadsföra MFF-akademin för deltagare och besökare som ska välja inriktning till högstadiet. Spelare från MFF-akademin i Fjälkinge spelade under tisdagen en intern uppvisningsmatch inför en fullsatt centercourt och bjöd på fantastisk fotbollsunderhållning.

– ”Det är fantastiskt att få vara på plats under Åhus Beachfotboll för att kunna visa upp och marknadsföra MFF-akademin. Det är ett sätt att kunna nå ut till både spelare och föräldrar på plats och därmed få en direktkontakt inför högstadievalet vilket är väldigt positivt för båda parter. Vi är oerhört glada och tacksamma för detta, säger en upprymd Christian Carlsson.”

– ”För oss är det väldigt glädjande att MFF-akademin med dess starka varumärke väljer att marknadsföra sig i samband med Åhus Beachfotboll. Det är ett kul och annorlunda sätt för MFF-akademin att synas, både genom en monterutställning med shop och information om akademin samt en uppvisningsmatch på centercourten med deras oerhört duktiga akademispelare. Vi ser fram emot ett långsiktigt win-win-samarbete där vi kan fortsätta att marknadsföra MFF-akademin och dessutom höja upplevelsen på plats för våra deltagare och besökare med liknande centercourtmatcher i framtiden, säger Johan Ceimertz, projektledare Åhus Beachfotboll.”