Sommarens hetaste fotbollsfestival! – Åhus Beach

Sommarens hetaste fotbollsfestival!

Massor av aktiviteter, häftiga finalkvällar och artister. Många nyheter väntar fotbollsälskare i sommar på Åhus Beachfotboll Festival 1-8 juli.

Under 7 intensiva dagar i juli fylls Åhus Beach återigen med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av turneringen och allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet. Här skapas minnen för livet, härlig gemenskap och en häftig spelupplevelse.

I år tar festivalledningen ett ännu större grepp om fotbollsfesten och gör beachsoccerturneringen i Åhus till en fotbollsfestival.

Som deltagare och besökare kommer det finnas många möjligheter att mätta magen och släcka törsten, massor av aktiviteter att göra på festivalområdet mellan matcherna samt en fullmatad studio med spännande gäster från Allsvensk fotboll. Dessutom kommer en av Sveriges hetaste barnartist Pidde P att spela live söndagen den 2 juli 17:00.

Turneringen satsar på att skapa en centercourt för en häftigare spelupplevelse samt inramning för finalkvällarna. Prisutdelningarna kommer ske på en stor scen vid centercourten där även Pidde P kommer spela live.

– Vårt uppdrag är att skapa minnen för livet. Vi lovar att det kommer bli en riktigt häftig spelupplevelse i år, säger tävlingsledare Ola Lindahl Åhus Beach.

Vi närmar oss 200 lag anmälda till årets turnering.
Åhus Beachfotboll Festival spelas 1-8 juli 2023.

Åhus Beachfotboll Festival – mer än en fotbollsturnering!

Anmäl laget här!