Platser kvar till Åhus Beachfotboll! – Åhus Beach

Platser kvar till Åhus Beachfotboll!

Påsken är runt hörnet och det betyder att sommaren i Åhus närmar sig med stormsteg. Vi jobbar för fullt inför sommarens hetaste fotbollsfest för att ni alla – spelare, ledare och publik – ska stortrivas. Funderar ni på att anmäla lag så finns det fortfarande platser kvar till sommarens turnering.

Vårt arrangemang är absolut unikt och måste upplevas med alla sinnen – på plats. Det är magiskt att se den tomma evenemangsstranden förvandlas till en arena där man spelar, umgås, jublar, peppar, äter, mår gott och bara har väldigt kul med sitt lag. Åhus Beachfotboll är en cup som är utöver den vanliga fotbollsupplevelsen – och som upplevs bäst tillsammans.

Att spela och få vara en del av cupen är självklart någonting alldeles extra, men spänningen, tjusningen och euforin upplevs nästan lika bra som åskådare. Inte minst om man har syskon, barn eller kompisar som spelar.

Matcherna är extremt intensiva och händelserika. Inte sällan får man vara med om grymma vändningar i matchbilder och som alltid när det är tufft och tight spel är det små marginaler. Det är ju det som är så spännande!

Inför sommarens turnering

Redan nu börjar vissa klasser närma sig att bli fulltecknade. Gott om platser finns det fortfarande kvar i samtliga flickklasser. Sista anmälningsdag till årets turnering är den 25 maj. Efter detta datum kommer det endast finnas vakanta platser. Spelschemat kommer publiceras den 15 juni i vår app Åhus Beach Official som finns att ladda ner redan nu. Har du frågor vänligen maila oss på info@ahusbeach.com.

Fåtal platser kvar den 31 mars:
P12 som spelar 2-3 juli – 3 platser kvar!
P10 som spelar 8-9 juli – 1 plats kvar!

Följ oss på Instagram där vi publicerar varje vecka om någon klass börjar bli fulltecknad.

Fri anmälningsavgift för 1 lag/förening för 7-16 år t.o.m den 19 april. Använd rabattkoden ”minnenförlivet” när du anmäler laget för att ta del av erbjudandet.

Säkra laget en plats i årets turnering här.