Mjällby AIF till Åhus Beachfotboll 2024 – Åhus Beach

Mjällby AIF till Åhus Beachfotboll 2024

Åhus Beach är stolta att meddela Mjällby AIF’s deltagande i Åhus Beachfotboll 2024 och sitt fortsatta partnerskap med föreningen. Åhus Beachfotboll närmar sig sitt rekordår och samlar passionerade fotbollsentusiaster under en hel vecka på evenemangsstranden.

Årets turnering markerar en betydande milstolpe i samarbetet mellan Mjällby AIF och Åhus Beachfotboll, och båda parter fortsätter främja värderingar som inkludering, gemenskap och samhällsengagemang. Mjällby AIF, en förening känd för sitt engagemang utanför planen genom initiativ som ”Utanför rektangeln”, delar en djup förståelse för betydelsen av att vara förebilder och att inspirera nästa generation.

Ola Lindahl, Tävlingsledare för Åhus Beachfotboll, uttryckte entusiasm för det utökade partnerskapet: ”Vi vill skapa sommarens samlingspunkt för fotboll, likt det som Åhus Beachhandboll har åstadkommit under 27 år inom handbollssverige. Samarbetet med Mjällby AIF, regionens främsta elitklubb, är avgörande för att ge barn och ungdomar möjligheten att möta sina idoler och förebilder inom fotbollen.”

Jacob Lennartsson, Klubbchef för Mjällby AIF, delade Lindahls entusiasm och kommenterade: ”Det är med stor glädje vi fortsätter vårt samarbete med en så framstående och skicklig aktör på fotbollsmarknaden. Åhus beachfotboll symboliserar den gemenskap och tillhörighet som fotbollen skapar, värden som vi delar och strävar efter att främja. Vi ser fram emot att vara representerade under festivalen med våra ungdomsspelare, genom marknadsaktiviteter och genom våra A-lagsspelare.”

Håll utkik kring Mjällby AIF’s aktiviteter inom kort i vår festivalkalender här!