KDFF ser fram emot en spännande fotbollsvecka – Åhus Beach

KDFF ser fram emot en spännande fotbollsvecka

Kristianstads DFF och Åhus Beach är glada att meddela förlängningen av sitt samarbete inför årets Åhus Beachfotboll Festival.

– Genom våra spelare, volontärer och föräldrar har vi varit en del av Åhus Beachfotboll Festival under många år. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta detta samarbete även under 2024! Det är alltid en glädje att vara en del av en vecka fylld med fotboll och glädje för våra deltagande lag, säger Lovisa Ström, Klubbchef för KDFF.

Ola Lindahl, tävlingsledare för Åhus Beach, delar sin glädje över det fortsatta samarbetet:

– KDFF har gjort en stor arbetsinsats under Åhus Beachfotboll och visat sin dedikation under många år. KDFF är en viktig ambassadörsförening för oss och fungerar som utmärkta förebilder, särskilt för många unga tjejer. Vi ser samarbetet med våra lokala föreningar som mycket viktigt och ser fram emot att fortsätta att bidra till föreningslivet tillsammans.

Samarbetet mellan KDFF och Åhus Beach är en möjlighet att främja gemenskapen kring fotbollen och stödja unga idrottare i regionen. Både KDFF och Åhus Beach ser fram emot en spännande fotbollsvecka och att fortsätta att skapa minnesvärda ögonblick för alla som är involverade i festivalen.

Åhus Beachfotboll spelas 29 juni-6 juli 2024 och i dagsläget är över 200 lag anmälda till sommarens turnering.