Första dagen av Åhus Beachfotboll är här! – Åhus Beach

Första dagen av Åhus Beachfotboll är här!

Idag markerar starten för årets Åhus Beachfotboll, och festivalen sprudlar redan av energi och spänning! Hundratals lag från hela landet har anlänt till Åhus för att delta i den första speldagen, och stämningen är på topp.

Under festivalen, som pågår fram till den 6 juli, kommer du att kunna se dem spännande matcherna från bana 1-3 live via Åhus Beach Play. Missa inte chansen att följa dina favoritlag och spelare i realtid direkt i din telefon.

Spelschemat följer du bäst i appen Åhus Beach Official. Det är en perfekt följeslagare för alla deltagare och supportrar under festivalen. I den nya versionen av appen kan du följa turneringens matcher och favorisera de lag du vill följa. Du hittar allt under ”följ turneringen” i menyn. Om du redan har appen nerladdad behöver du uppdatera till den senaste versionen. Den finns både för android och iphone.

Åhus Beachfotboll är mer än bara en turnering; det är en fest där fotboll, gemenskap och glädje möts på stranden. Var med och upplev sommarens höjdpunkt i Åhus!

Festivalkalender