Stjärntrio klar för Åhus Beach Live i sommar – Åhus Beach

Stjärntrio klar för Åhus Beach Live i sommar

Anne-Lie Rydé, Patrik Isaksson och Jack Vreeswijk är tre av de artister som lördag 29 juli 2017 kommer uppträda under Åhus Bech Live. – Otroligt roligt att vi får möjlighet att bjuda alla Åhusbor, sommargäster och andra besökare på en helkväll med ett sådant här startfält. Och fler artister kommer att presenteras inom kort, berättar Mats G Jönsson VD för Åhus Beach.

Under hela kvällen kommer Janne Bark All star band att stå för musiken tillsammans med artisterna. Janne Bark har i över 25 år varit Ulf Lundells gitarrist och högra hand och är flitigt anlitad av flera inom Sveriges artistelit. – Vi samarbetar med Janne Bark och Andreas Lineholts bolag Artistguiden för att få fram artisterna till kvällen. De har oslagbar kunskap och ett enormt kontaktnät vilket möjliggör att få till en riktigt spännande uppställning, säger Mats G Jönsson.

Åhus Beach Live är ett evenemang som genomförs på stranden i Åhus veckan efter Åhus Beachhandboll festival. Inramningen med havet och stranden tillsammans med musiken ger besökarna en alldeles unik upplevelse svår att få någon annanstans. – Till 2018 kommer arrangemanget att ta ytterligare ett steg. Då kommer vi att satsa på att kombinera delar av senior handbollen som inte får plats numera inom Åhus Beachhandboll Festival, med Åhus Beach live.
Men nu ska vi först fokusera på denna sommarens evenemang  göra det riktigt bra och få folk att njuta av förstklassig musik och underhållning. Den satsning vi nu gör med Åhus Beach Live tror vi kommer fungera under en lång tid framöver, och som kommer att lyfta Åhus än mer som den häftiga sommarort den är, avslutar Mats G Jönsson.

Biljettförsäljningen kommer att påbörjas under våren.

Information om artisterna
Anne-Lie Rydé – http://www.artistguiden.se/boka-artister/boka-anne-lie-ryde/
Jack Vreeswijk – http://www.artistguiden.se/boka-artister/boka-jack-vreeswijk/
Patrik Isaksson – http://www.artistguiden.se/boka-artister/boka-patrik-isaksson/

Kontakt
För mer information vänligen kontakta
Mats G Jönsson
E-post: mats@ahusbeach.com
Tel: 0708-98 90 75