Lagen till Elitklassen i Åhus Beachhandboll Festival 2017 är klara!

Nu står det klart vilka lag som kommer att ställa upp i Elitklassen i Åhus Beach. I damklassen gör det danska storlaget Team Esbjerg debut och på herrsidan berikar återigen SG Flensburg Handewitt turneringen.
– Vi är otroligt nöjda med startfältet som är russinet i kakan av hela Beachhandbollssommaren. Statusen på turneringen har ökat för varje år och nu tycker lagen själva att det är viktigt att delta, säger Mats G Jönsson.

Läs mer »

Ny pressansvarig till Åhus Beach AB

Åhus Beachhandboll firar 20 år 2017 och noterar drygt 1300 lag anmälda redan i maj – rekord! Åhus Beachfotboll har snart 350 lag anmälda, varav 75 procent av alla anmälda deltagare är barn och ungdomslag – också rekord!
Som en direkt följd av att eventen på stranden i Åhus växer växlar vi nu upp organisationen ytterligare. Idag kan vi meddela att en ny pressansvarig är rekryterad: Christoffer Ekmark.

Läs mer »

Stora dragarna Flensburg och Team Esbjerg till Åhus Beachhandboll i sommar

I år firar Åhus Beachhandboll festival 20 år. Tyska topplaget SG Flensburg-Handewitt har sedan 2011 haft Åhus Beachhandboll festival som uppladdning inför kommande Bundesliga och Champions Leauge-spel. Så blir det även i år vilket blir Flensburgs sjunde besök i rad på Åhus Beach. Flensburgs varumärke på Åhus Beachhandboll är numera mycket starkt och klubben har även vunnit elitklassen fem gånger och är titelförsvarare.
Flensburg leder just nu den tuffa Tyska Bundesligan tre poäng före THW Kiel, fyra poäng före Rhein Neckar Löwen och sex poäng före Berlin. 

Läs mer »

Nanne Grönwall till Åhus Beach Live

Nanne Grönwall blir nästa stora artist som ansluter till Åhus Beach Live den 29 juli 2017.

Nanne är en av Sveriges största entertainers. Förutom 10 insatser i Melodifestivalen (varav en vinst) och ett flertal musikalroller (bl.a. huvudrollen i Sweet Charity) har hon haft egen Krogshow på Hamburger Börs i Stockholm och på Rondo i Göteborg. I sin repertoar ingår kända och älskade hits som ”Håll om mig”, ”Jag måste kyssa dig”, ”Pissenisse” och ”Avundsjuk”. Nanne blandar upp med covers och material från tiden i Sound of Music och One More Time (Eldorado, Alexandra, Den Vilda, Highland etc). Nanne Grönvall äger scenen med sin älskvärda utstrålning.

Läs mer »

Stjärntrio klar för Åhus Beach Live i sommar

Anne-Lie Rydé, Patrik Isaksson och Jack Vreeswijk är tre av de artister som lördag 29 juli 2017 kommer uppträda under Åhus Bech Live. – Otroligt roligt att vi får möjlighet att bjuda alla Åhusbor, sommargäster och andra besökare på en helkväll med ett sådant här startfält. Och fler artister kommer att presenteras inom kort, berättar Mats G Jönsson VD för Åhus Beach.

Läs mer »