Stora dragarna Flensburg och Team Esbjerg till Åhus Beachhandboll i sommar

I år firar Åhus Beachhandboll festival 20 år. Tyska topplaget SG Flensburg-Handewitt har sedan 2011 haft Åhus Beachhandboll festival som uppladdning inför kommande Bundesliga och Champions Leauge-spel. Så blir det även i år vilket blir Flensburgs sjunde besök i rad på Åhus Beach. Flensburgs varumärke på Åhus Beachhandboll är numera mycket starkt och klubben har även vunnit elitklassen fem gånger och är titelförsvarare.
Flensburg leder just nu den tuffa Tyska Bundesligan tre poäng före THW Kiel, fyra poäng före Rhein Neckar Löwen och sex poäng före Berlin. 

Läs mer »

Nanne Grönwall till Åhus Beach Live

Nanne Grönwall blir nästa stora artist som ansluter till Åhus Beach Live den 29 juli 2017.

Nanne är en av Sveriges största entertainers. Förutom 10 insatser i Melodifestivalen (varav en vinst) och ett flertal musikalroller (bl.a. huvudrollen i Sweet Charity) har hon haft egen Krogshow på Hamburger Börs i Stockholm och på Rondo i Göteborg. I sin repertoar ingår kända och älskade hits som ”Håll om mig”, ”Jag måste kyssa dig”, ”Pissenisse” och ”Avundsjuk”. Nanne blandar upp med covers och material från tiden i Sound of Music och One More Time (Eldorado, Alexandra, Den Vilda, Highland etc). Nanne Grönvall äger scenen med sin älskvärda utstrålning.

Läs mer »

Stjärntrio klar för Åhus Beach Live i sommar

Anne-Lie Rydé, Patrik Isaksson och Jack Vreeswijk är tre av de artister som lördag 29 juli 2017 kommer uppträda under Åhus Bech Live. – Otroligt roligt att vi får möjlighet att bjuda alla Åhusbor, sommargäster och andra besökare på en helkväll med ett sådant här startfält. Och fler artister kommer att presenteras inom kort, berättar Mats G Jönsson VD för Åhus Beach.

Läs mer »