Gamla startsida – Åhus Beach

Sommarens hetaste fotbollsfest!

1 – 8 juli 2023

Sommarens hetaste samlingspunkt!

13 – 22 juli 2023

Senaste nytt

Fynda julklappar från Åhus Beach

Det bästa från Åhus Beach är nu tillgängligt online! Utforska beachens favoriter i Åhus Beach officiella webbutik. Med fri frakt får du chans att fynda...

Topp 10 bästa föreningarna på beachen

Det är med stor glädje vi fortsätter vår tradition att hylla de bästa föreningarna på Åhus Beachhandboll! Förstaplatsen 2023 går till Ystads IF HF. Sedan...

Anmälan öppen för Åhus Beachhandboll 2024!

Efter en fantastisk turnering i Åhus Beachhandboll 2023, där inte mindre än 1115 lag deltog från hela Sverige, är det med stor glädje vi meddelar...

Fler nyheter

ÅHUS BEACHHANDBOLL FESTIVAL

Boka in speldagarna
2023!

ÅHUS BEACHHANDBOLL FESTIVAL

Boka in speldagarna
2023!

Minnen för livet!

Sedan 1997

Minnen

för livet!

Sedan 1997

VÄLKOMMEN TILL SOMMARENS
HETASTE UPPLEVELSER!

Åhus Beachhandboll Festival är Europas största beachhandbollsevenemang och Åhus Beachfotboll är Sveriges största beachfotbollsturnering.
Varje sommar samlas tusentals lag under sammanlagt 16 dagar för att spela
10 000 matcher vid havet i den skånska byn Åhus.

- EN UNIK CUPUPPLEVELSE -

En plats för gemenskap

Vare sig ni spelar fotboll eller handboll är Åhus Beach en ypperlig plats att samla laget och föreningen under sommaren inför kommande spelsäsong. Turneringarna på sand är en annorlunda och rolig spelupplevelse utan dess like i hela Europa.

Samlad upplevelse

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Evenemangsstranden är en fullpräglad idrottsby med restauranger, lagtältby, spelplaner och aktivitetsmontrar. Allt är samlat på ett och samma turneringsområde precis vid havet = minimalt resande.

För hela familjen

Åhus är en underbar sommarstad precis vid havet, med vandringsleder och restaurangliv. Tävlingsområdet är laddat med roliga aktiviteter och minnesvärda upplevelser för alla åldrar från morgon till kväll. Det här är en plats att uppleva tillsammans!

En unik atmosfär

Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i sanden. Under 17 dagar varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.