Erbjudanden – Åhus Beach

Sista ansökningsdag

Ansökan sker här fr.o.m 31 januari. Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta våra tjänster efterhand som vi hittar rätt person. Är detta något för dig? Tveka inte att söka någon utav våra tjänster som passar för dig. Sista ansökningsdag är 31:e mars 2020. Vid frågor kontakta Patricia på 044-590 30 05 eller patricia@ahusbeach.com. Vi tar inte emot ansökan via denna mail.

Läs mer

Omfattning

Främst under juni och juli 2020 men varierar beroende på vilken tjänst du söker! Arbetstiderna varierar. Schemalagd arbetstid med kvälls- och helgarbete.

Läs mer

Vem söker vi?

Vi söker dig som fyllt 18 år och som har ett genuint idrottsintresse. Kanske har du erfarenhet inom liknande evenemang eller arbetsuppgifter eller så är detta ditt första jobb. Dina personliga egenskaper är av största vikt tillsammans med din inställning och vilja att göra ett bra jobb. Vår passion syns, smittar av sig och höjer upplevelsen för våra besökare. Som person är du stresstålig och har inga problem att arbeta i högt tempo. Du trivs i en omväxlande miljö och med varierande arbetsuppgifter. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och din samarbetsförmåga är god under både ensamarbete och i grupp. Som medarbetare är du engagerad och ser dig själv som en representant för Åhus Beach.

Läs mer

Åhus Beach CREW 2020

Vill du jobba på sommarens härligaste idrottsfester precis vid havet? Vill du vara med och skapa minnen som lever kvar länge för tusentals människor? Och samtidigt tjäna pengar? Då ska du ansöka till Åhus Beach CREW 2020! Till våra evenemang sommaren 2020 söker vi nu flera personer som vill arbeta med olika arbetsuppgifter. Oavsett vilken uppgift du har så är den lika viktig för ett lyckat evenemang.

Läs mer

Bärbar madrass succé på beachen

Glöm kalla, hårda och obekväma nätter när du är på cup. Lösningen heter Bed To Go och lanserades på stranden i Åhus 2019. Du som har rest runt i sportsammanhang vet hur det är att sova på ett hårt golv i en gymnastiksal. De dagarna är numera räknade efter att Hilding Anders har lanserat Bed To Go. Det är en patenterad helhetslösning där madrassen är konstruerad som en ryggsäck med plats även för filt, kudde och lakan. Barn, ungdomar och ledare kan alla se och känna fördelarna med Bed To Go.

Läs mer

Ingelsta briljerar i lagtältsbyn

Lagtältsbyn är ett folkfyllt område där barn, ledare och föräldrar samlas mellan alla matcher. Det laddas batterier, slipas på hejaramsor och pimpas tält. Det grillas och det slappas. Här stärks sammanhållningen och gemenskapen över föreningsgränserna. Det är också en utmärkt plats att synas på. Ingelsta Kalkon skyltar upp, bjuder på produkter och får rak och ärlig feedback, direkt från besökarna.

Läs mer

Enkla Elbolaget <3 Idrott för alla

Enkla Elbolaget vill att alla ska ha samma möjligheter – även inom idrotten. Under flera år har Enkla Elbolaget sponsrat Åhus Bechhandboll Festival – Sveriges största beachhandbollsturnering för barn och ungdomar. Projektet Idrott för alla syftar till att utveckla möjligheten för barn och ungdomar med funktionsvariationer att utöva beachhandboll. Enkla Elbolaget har dessutom försett besökarna på festivalen med laddade mobiler.

Läs mer

Spelklasser

På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga handbollen där lag och klubbar kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul. Vi har tävlingsklasser för kids till seniorer!

Läs mer