Turneringsområde

Åhus Beachfotboll är en turnering för hela familjen. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar. På centercourten är det spel hela dagen och roliga matcher där kidsen kan få chansen att lira med kändisar och legender. Det finns ett lekland med hoppborgar för de små. Andra roliga fotbollsaktiviteter kommer att finnas på området för vänner och familjer att samlas kring. Ledarhörnan kommer bjuda på kändisintervjuer varje dag. Och mycket mer! Har du blivit av med något på området? Gå antingen till Ackrediteringen i huvudentrén om det gäller värdesaker eller till Service Center i lagtältsbyn.

Mat på området

Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från fastfood till gourmet, buffé och glass. Vi har en av Kristianstads bästa krogar, Kippers Källare, på stranden. Samt fullständiga rättigheter. På Åhus Beach finns något för alla!

Fotbollsveckans program

Varje dag på Åhus Beach är fylld med roliga upplevelser och aktiviteter. För stora som små. Nu är dagsprogrammet för 2018 här!

Se programmet här!

Entrépriser 30 juni - 7 juli

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar upp t.o.m 15 år har fri entré till Åhus Beachfotboll alla dagar. Kommer du som besökare eller supporter gäller endagsentré och det kostar 40:- för en dag. Ett veckoband som gäller under hela turneringen kostar 80:-. Dessa biljetter tillsammans med parkeringsbiljetter går att förköpa här på vår hemsida i juni samt under turneringsveckan i huvudentrén.

Köp ditt band här