Info till ledare och supporters – Åhus Beach

Info till ledare och supporters

Vi ser fram emot att välkomna dig till Åhus Beachfotboll Festival 1-8 juli 2023. Här kommer information till dig som ledare och supporters så att er ankomst ska bli så smidig som möjlig.

Parkering
Det går att förboka P-plats precis vid turneringsområdet på Tennisvägen i Åhus för 100 kr per dag. Det finns dessutom gratis parkering vid Åhus IP på Åhus Folketsparkgatan samt vid Åhus Seaside på Kantarellvägen. Parkeringsplats på Tennisvägen går att förboka i Åhus Beach Shop här.

Incheckning
När ni anländer till Huvudentrén på Stubbagatan 2 så checkar ni in laget i ackrediteringen. Här får ni era ledare och spelarband. Ni checkar in en timme innan första matchstart.

Ledarband & spelarband
2 st ledarband ingår i er anmälningsavgift. På ledarbandet finns en kupong som gäller som gratis kaffe, varje ledare får 3 koppar kaffe gratis. Denna gäller i Åhus Beach Café i Leader’s Corner. Spelarband och ledarband gäller som entré till alla turneringens 8 dagar. Det går att köpa till extra spelarband och ledarband på plats. Varje lag får max bestå av 14 spelare och 4 ledare, dessa extra spelarband och ledarband kan man köpa eller få på plats i Åhus Beach ackreditering. Spelarbanden och ledarbanden gäller som entré till alla turneringens dagar. Obs! Varje spelare och ledare behöver vara inskrivna i sin laguppställning för att ha möjlighet att köpa/få extra band.

Registrera era spelare i laguppställningen på din lagsida här.
Priser för extra ledare och spelarband kan du läsa mer om här.

Entrépriser
Barn upp till 13 år samt över 80 år går gratis. Supporters och besökare kan köpa på plats och förköpa entré i Åhus Beach Shop här.

Grillkassen
Grillar finns att använda i lagtältsbyn mellan 11:00 till ca 20:00. Det går att förboka vår populära Åhus Beach Teambag – en grillkasse fyllda med godsaker. Våra grillkassar:
• Grillkasse med 8 st 90g hamburgare och bröd. Inkl ketchup och amerikansk dressing.
Förboka här.

Övrig mat och dryck
Vi har ett brett utbud av mat i restauranger och matbutik på festivalområdet för hela familjen. Vi har en foodcourt på turneringsområdet där man kan beställa sin mat via app och slippa köa. Appen heter ”Hotell Iföhus” och finns där appar finns. Iföhus har ett stort och varierat utbud av sallader, tacos, fish & chips, pizza, lasagne. För de små finns det barnmenyer, bland annat pannkakor. Veganska och glutenfria alternativ finns. Du får en notifikation när maten är redo att hämtas upp vid respektive station. Hela festivalens matutbud kan du läsa om här.

Områdeskarta
Navigera dig runt turneringsområdet, hitta matställen, spelplanen eller aktiviteter. Karta över turneringsområdet hittar du här.

Festivalkalendern
Följ festivalens program och läs mer om alla aktiviteter här.

Boende
Har ni inte bokat boende ännu finns det lediga 4-mannastugor precis vid turneringsområdet här. Toalett finns i anslutning och dusch inne på området. Läs mer och boka här.

Turneringsapp
Spelschemat följer du bäst i appen Åhus Beach Official. Det är en perfekt följeslagare för alla deltagare och supportrar under festivalen. I den nya versionen av appen kan du följa turneringens matcher och favorisera de lag du vill följa. Du hittar allt under ”följ turneringen” i menyn. Om du redan har appen nerladdad behöver du uppdatera till den senaste versionen. Den finns både för android och iphone.

Hundar är välkomna in på området kopplade.

Varmt välkommen till sommarens hetaste fotbollsfestival 1-8 juli!