Fotbollsfesten – Åhus Beach

FOTBOLLSFESTEN I ÅHUS

1-8 JULI • 2023 • ÅHUS, SVERIGE

Sommarens program – Festivalkalendern 2023

Läs mer

Det bästa med Åhus Beachfotboll!

Pulsen

På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan!

Samlad upplevelse

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel fotbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma festivalområde precis vid havet!

Mycket att göra

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen för alla åldrar.

En unik stämning

Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i beachfotbollen. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

Spännande upplevelser för hela familjen

Sola & bada

Turneringsområdet ligger belägen på en stor sandstrand där du kan ta ett bad mellan matcherna i havet genom badpassagen. Ett promenadstråk från festivalen finns ett utebad med bassänger vid Åhus Seaside. Utanför festivalområdet ligger en offentlig strand med badbrygga.

Lagtältsbyn

Lagtältsbyn är mötesplatsen för alla barn & ungdomar, ledare och föräldrar under Åhus Beachfotboll. Det är här laget tillsammans med föreningen och laget laddar batterierna och finslipar på heja-ramsorna inför kommande matcher. Här finns det en grillplats med glöd varje dag.

Mat & Dryck

Det finns gott om mat och dryck för hela familjen. Restauranger finns utbrett över hela området. Stranden har fullständiga rättigheter. Grillen i lagtältsbyn står tänd hela dagen för er som vill laga er egen mat över öppen eld. På Åhus Beach finns något för alla!

Läs mer om vad det finns att äta på festivalområdet här.

Mycket att göra

Våra partners har massa roliga aktiviteter utspridda över festivalområdet för stora som små där hela laget eller familjen kan delta, allt från bollaktiviteter till e-sport och mycket mer!

Läs mer om vad det finns att göra på festivalområdet här.

Fotboll <3

För att inte glömma det allra viktigaste och varför vi är här, vår kärlek till sporten och fotbollen. Spel på alla banor från morgon till kväll. Spelschema för alla lag publiceras i juni.

Vi skapar minnen för livet
– & en unik cupupplevelse –

Våra deltagare ser Åhus Beachfotboll som ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga fotbollen där lagen kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul. Eftersom allt är samlat på ett och samma ställe innebär det minimalt resande för alla. Vi bygger upp en hel idrottsby med massa banor samlade på ett turneringsområde precis vid havet. Detta ger en unik möjlighet att njuta av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet tillsammans.

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

ÅHUS BEACH OFFICIAL APP

Allt du behöver till turneringen i Åhus!

Åhus, Sweden

Åhus är en av Skånes vackraste orter och har bl.a två sandstränder, naturreservat och småbåtshamn. Perfekt som sommarens resmål för hela familjen.

 

Följ senaste nytt!

Träffa Malmö FF & Mjällby AIF

Upptäck världen av esport på vår fotbollsfestival! Träffa Mjällby AIF och Malmö FF esportslag på esportsfestivalen som pågår under hela Åhus Beachfotboll Festival! Datum: 5...

Anmälan till SM öppnad

Nu har anmälan till årets SM i beachsoccer öppnat. Senaste dag att anmäla sin förening är 9 juni. Tävlingsformatet kommer SvFF att spika när ansökningstiden...

Officiella SM i beachsoccer avgörs på Åhus Beach

Den 7-8 juli 2023 är det dags för det officiella Svenska Mästerskapet i beachsoccer att avgöras på Åhus Beach. Svenska Fotbollsförbundet och Åhus Beach har...

Fler nyheter