Fotbollsfesten – Åhus Beach

FOTBOLLSFESTEN I ÅHUS

2-9 JULI • 2022 • ÅHUS, SVERIGE

Det bästa med Åhus Beachfotboll!

Pulsen

På stranden blir matcherna tätare och pulsen slår snabbare. Det ger bra träning i tuffhet, volley- och luftspel. Få spelare på plan gör att alla får mycket bollkontakt och tar stort ansvar. Beachfotboll är roligt, svettigt och stärker lagkänslan!

Samlad upplevelse

Åhus Beach är världens vackraste spelplats. Vi bygger upp en hel fotbollsby med restauranger, lagtält, spelplaner och aktivitetsmontrar på evenemangsstranden i Åhus. Allt är samlat på ett och samma festivalområde precis vid havet!

Mycket att göra

Action från morgon till kväll. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen för alla åldrar.

En unik stämning

Det är go stämning! Vare sig ni badar i havet eller njuter av spelglädjen i beachfotbollen. Under en vecka varje sommar fylls stranden i Åhus med spelare, ledare och supportrar som tillsammans skrattar, umgås och njuter av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet.

Spännande upplevelser för hela familjen

Sola & bada

Turneringsområdet ligger belägen på en stor sandstrand där du kan ta ett bad mellan matcherna i havet genom badpassagen. Ett promenadstråk från festivalen finns ett utebad med bassänger vid Åhus Seaside. Utanför festivalområdet ligger en offentlig strand med badbrygga.

Lagtältsbyn

Lagtältsbyn är mötesplatsen för alla barn & ungdomar, ledare och föräldrar under Åhus Beachfotboll. Det är här laget tillsammans med föreningen och laget laddar batterierna och finslipar på heja-ramsorna inför kommande matcher. Här finns det en grillplats med glöd varje dag.

Mat & Dryck

Det finns gott om mat och dryck för hela familjen. Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från buffé, fastfood till gourmetmat, glass, vegetariska samt andra spännande rätter. Stranden har fullständiga rättigheter. Grillen i lagtältsbyn står tänd hela dagen för er som vill laga er egen mat över öppen eld. På Åhus Beach finns något för alla!

Mycket att göra

Våra partners har massa roliga aktiviteter utspridda över festivalområdet för stora som små där hela laget eller familjen kan delta, allt från bollaktiviteter, till mästarnas mästare till provkörning av bilar.

Fotboll <3

För att inte glömma det allra viktigaste och varför vi är här, vår kärlek till sporten och fotbollen. Spel på alla banor från morgon till kväll. Spelschema för alla lag publiceras i juni.

Vi skapar minnen för livet
– & en unik cupupplevelse –

Våra deltagare ser Åhus Beachfotboll som ett lättsamt och roligt avbrott från den vanliga fotbollen där lagen kan satsa på gemenskap, sammanhållning och att ha kul. Eftersom allt är samlat på ett och samma ställe innebär det minimalt resande för alla. Vi bygger upp en hel idrottsby med massa banor samlade på ett turneringsområde precis vid havet. Detta ger en unik möjlighet att njuta av allt spännande som finns att göra på tävlingsområdet tillsammans.

Anmäl ditt lag nu!

Åhus, Sweden

Åhus är en av Skånes vackraste orter och har bl.a två sandstränder, naturreservat och småbåtshamn. Perfekt som sommarens resmål för hela familjen.

 

Följ senaste nytt!

Tjäna pengar åt er förening i sommar!

Nu kan er förening hjälpa oss skapa härliga sommarminnen för alla deltagare och samtidigt tjäna pengar! Här finns en unik möjlighet att få vara en...

Trygg turnering med JL Fysiocenter!

För att spelarna ska kunna leverera sitt yttersta och för att besökarna ska känna sig trygga har Åhus Beach i vanlig ordning bemannat evenemanget med...

Mats G Jönsson tar ny roll inom Åhus Beach

Mats G Jönsson, grundare av Åhus Beach AB, kommer från och med den 13 april att ta en ny roll i bolaget. Mats lämnar över...

Fler nyheter