Spelklasser 2021

Åhus Beachhandboll spelas 15-24 juli 2021. Åhus Beachfotbolls speldagar uppdateras inom kort.

Covid-19

Blir Åhus Beachfotboll eller Åhus Beachhandboll av i sommar?

På grund av den fortsatta spridningen Coronaviruset kommer årets upplaga av Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beachfotboll inte kunna genomföras. Vi har in i det sista vridit och vänt på olika möjligheter för hur vi skulle kunna anordna sommarens evenemang. Länge hoppades vi på att utvecklingen kring viruset skulle vända, men vi kan nu konstatera att våra förberedelser och drömmar om sommaren 2020 inte kommer gå i uppfyllelse.

Det finns just nu rekommendationer kring begränsade resor inom landet samt förbud till folksamlingar över 50 personer. Då vi bedömer det som osannolikt att Folkhälsomyndigheter kommer ändra dessa rekommendationer inom den närmsta tiden ser vi inget annat val än att ställa in 2020 års evenemang.

Vid inställd turnering

Åhus Beach AB är inte återbetalningsskyldigt för anmälningsavgifter eller andra betalda kostnader eller ersättningsansvarigt för ekonomisk förlust eller skada som uppstår på grund av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller andra force majeure – händelser.

Vad händer med vår anmälningsavgift nu vid inställd turnering?

Vi förstår att många har frågor rörande vad som händer med anmälningsavgifter och ev. återbetalningar. Vi vill vara tydliga med att vår viktigaste prioritet är att hitta en lösning som är bra för alla men som samtidigt säkerställer att Åhus Beach överlever.

Vi kommer givetvis drabbas ekonomiskt av beslutet att ställa in sommarens evenemang. Innan vi återkommer med besked kring bl.a. anmälningsavgifter till föreningar måste vi dessförinnan säkerställa de ekonomiska konsekvenserna, så att vi inte äventyrar evenemanget sommaren 2021.

Vi kommer att kontakta alla berörda lag och personer inom kort. Läs om beslutet här.

Vad händer nu vid inställd turnering med vårt bokade lagtält?

Ett inställt evenemang på grund av covid-19 klassas som en extra ordinär omständighet (force majeure). Men vi har tagit beslut på att ni får 100% av era bokade lagtältavgifter tillbaka.

Vi kommer att kontakta alla berörda föreningar inom kort.

Vad händer nu vid inställd turnering med vårt bokade lagboende på Sånna boendecenter?

Ett inställt evenemang på grund av covid-19 klassas som en extra ordinär omständighet (force majeure). Men vi har tagit beslut på att ni får 100% av era pengar tillbaka för bokat lagboende på Sånna boendecenter.

Vi kommer att kontakta alla berörda inom kort.

Har du bokat boende via annat håll?

Kontakta ditt boende och hör med dem om deras avbokningsvillkor.

CREW

Hur blir det med mitt sommarjobb hos er?

Det finns just nu rekommendationer kring begränsade resor inom landet samt förbud till folksamlingar över 50 personer. Då vi bedömer det som osannolikt att Folkhälsomyndigheter kommer ändra dessa rekommendationer inom den närmsta tiden ser vi inget annat val än att ställa in 2020 års evenemang. Därför kommer vi inte rekrytera någon personal 2020. Välkommen att ansöka igen inför 2021 års evenemang.

Jag har redan fått jobb hos er. Vad händer nu?

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Läs våra nyheter för senaste nytt kring covid-19 och Åhus Beach.

Hur får vi svar på fler frågor?

Det går mycket bra att maila info@ahusbeach.com