Spelklasser 2021

Åhus Beachhandboll Festival

Åhus Beachhandboll spelas 15-24 juli 2021.

Åhus Beachfotboll

Åhus Beachfotboll spelas 5-10 juli 2021.

Viktiga datum inför turneringen 2021

Förtursanmälan öppnar 17 november 2020

Sista datum förtursanmälan 11 januari 2021

Anmälan för alla lag öppnar 12 januari 2021

Prel. beslut om inställd turnering 1 april 2021

Fakturadatum 15 april 2021

Spelschema klart 24 juni 2021

Åhus Beachfotboll startar 5 juli 2021

Åhus Beachhandboll Festival startar 15 juli 2021

Obs! Information och datum som är nämnda nedan kan komma att ändras pga nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, regering, länsstyrelse eller polismyndighet.

Anmälan 2021

Vad är betalningsvillkoren för vår anmälan inför 2021?

Anmäl laget nu och betala sen! Alla klasser betalar sin anmälan först då vi säkerställt att turneringen kan genomföras 2021. Detta kommer ske senast den 1 april 2021. Vi har fakturadatum för samtliga anmälningar och bokningar den 15 april 2021. Du behöver inte betala in din anmälningsavgift innan detta datum.

Är min anmälan bindande före den 1 april?

Er anmälan är inte bindande före den 1 april. Vi har full förståelse om ni utifrån rådande omständigheter råkar få förhinder. Maila oss då på info@ahusbeach.com så ett annat lag har chansen att få plats i turneringen.

När öppnar förtursanmälan till turneringen 2021?

Vi öppnar förtursanmälan 17 november för samtliga kontaktpersoner med inbetalda anmälningar till turneringen 2020. Dessa kontaktpersoner har en summa tillgodo för årets anmälan samt förtur till turneringen 2021. Åhus Beach har oförändrade anmälningsavgifter inför 2021. Du med rätt till förtur ska ha fått ett mail med länk till förtursanmälan. Har du inte fått mailet eller har en fråga? Vi hjälper dig med glädje på: info@ahusbeach.com

Vem gäller förtursanmälan?

Samtliga kontaktpersoner med inbetalda anmälningar till turneringen 2020. Dessa kontaktpersoner har en summa tillgodo för årets anmälan samt förtur till turneringen 2021.

När är sista datum gällande förtursanmälan?

Fram till den 11 januari kan du anmäla lag som erhåller innestående rabatt, därefter öppnar anmälan för alla lag. Detta innebär att vi efter detta datum inte längre kan garantera några platser.

Er rabatt kommer fortfarande att finnas kvar efter den 12 januari, dock kan vi inte garantera er en plats i turneringen efter att anmälan har öppnat för alla.

Har anmälningsavgifterna ändrats från 2020?

Vi har oförändrade anmälningsavgifter inför turneringen 2021. Läs mer under spelklasser.

När öppnar anmälan för oss som inte har förtur?

Anmälan för alla lag öppnar tisdagen den 12 januari 2021.

Om turneringen ställs in sommaren 2021, vad händer då med min innestående rabatt för anmälan?

Samtliga kontaktpersoner med inbetalda anmälningar till turneringen 2020 har en summa tillgodo för årets anmälan samt förtur till turneringen 2021. Om vi tvingas ställa in sommarens turnering på grund av rekommendationer från myndigheter flyttas denna rabatt automatiskt över till anmälan 2022 om laget är anmält till 2021 års turnering.

Kan jag spara min rabatt till anmälan 2022?

Den gäller endast för turneringen 2021. Det är endast i fallet om vi tvingas ställa in sommarens turnering på grund av rekommendationer från myndigheter som din rabatt automatiskt flyttas över till anmälan 2022 om laget är anmält för 2021 års turnering.

Om jag anmäler vårt lag efter 1 april, är anmälan bindande då?

Efter den 15 april har alla lag 14 dagars ångerrätt från den dagen laget anmält sig. Därefter är anmälan bindande. Lag som anmäler sig efter den 18 juni, till vakanta platser har ingen ångerrätt, utan då är anmälan bindande direkt.

När är spelschemat klart?

Spelschemat publiceras den 24 juni.

Covid-19 och Åhus Beach

Blir Åhus Beachfotboll eller Åhus Beachhandboll av sommar 2021?

Sommaren 2021 siktar vi på beachhandboll i Åhus 15 – 24 juli 2021. Samt beachfotboll 5-10 juli. Trots vår starka vilja går det inte att bortse från att Covid-19 fortfarande påverkar oss och våra förutsättningar för vad vi kan göra nästa sommar. Därför står vi framför nya utmaningar som vi inte har stött på tidigare. Planeringen är igång och vi tittar just nu på olika alternativ inför sommaren.

Kommer ni kunna anordna ett säkert evenemang i sommar?

Vår högsta prioritet är våra deltagare och besökares hälsa. På grund av pandemin finns det en möjlighet att vi behöver skära ner på antalet besökare samt deltagare på området inför årets turnering för att kunna genomföra ett säkert evenemang. Om det finns restriktioner kommer vi följa dem och erbjuda en säker turnering för alla som kommer till Åhus Beach.

Vid inställd turnering

Åhus Beach AB är inte återbetalningsskyldigt för anmälningsavgifter eller andra betalda kostnader eller ersättningsansvarigt för ekonomisk förlust eller skada som uppstår på grund av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller andra force majeure – händelser.

Övriga bokningar

När öppnar bokningen för lagtält?

Vi återkommer om datum inom kort.

Kan vi boka lagboende via er?

Ja, när du anmäler laget får du inloggning till er lagsida. Där kan du boka ditt lagboende på hårdförläggning i Åhus.

Vad är betalningsvillkoren för vårt lagboende?

Boka boende nu och betala sen! Alla lag betalar sin bokning först då vi säkerställt att turneringen kan genomföras 2021. Detta kommer ske senast den 1 april 2021. Vi har satt fakturadatum för samtliga bokningar till den 15 april 2021. Du behöver inte betala din faktura innan detta datum.

Avbokningsvillkor efter den 1:e april

Vid avbokning/ombokning senare än 15/4 återbetalas 50% av inbetalt belopp.

Vid avbokning/ombokning senare än 15/6 så sker ingen återbetalning.