Bli en del av vårt team!

Intresseanmälan är stängd!

Vi har en löpande rekryteringsprocess, vilket innebär att vi inte har en sista ansökningsdag. Ju tidigare du ansöker ju bättre!
Från tidiga morgnar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller vaktar parkeringen. Du kanske sliter med att ställa alla mål på plats, eller så säljer du entréband och välkomnar tusentals besökare. Oavsett vilken uppgift du har, vet vi att du lägger ner både tid och energi på att göra ett bra jobb. Ibland är det stressigt, men du fortsätter, och du gör det med glädje. Du vet hur mycket din insats gör för våra besökare. Du vet att du är med och skapar minnen som lever kvar, länge!
Tack för att du är här och gör Åhus Beach till vad det är. Tillsammans skapar vi nya minnen för livet.

Detta kan du jobba med:

Beach Crew

I Beach Crew jobbar du med att bygga upp, underhålla och riva ner hela området. Det innebär en bredd av arbetsuppgifter, exempelvis sätta upp och inreda tält, bygga tävlingsgodkända banor och att uppföra VIP-område, Beach Shop med mera. Under evenemangen har Beach Crew jour med uppgift att underhålla området. Efter evenemangen river Beach Crew ner området och lämnar det tomt och städat.

Vi söker dig som är ansvarfull, vill jobba fysiskt och i högt tempo.

Formella krav:

18 år eller äldre.

Kan jobba hela 18/6 – 27/7. Kvällar och helger förekommer.

Använder det svenska språket obehindrat.

Event Crew

I Event Crew jobbar du under Beachfotbollen och Beachhandbollen på en eller flera stationer, exempelvis entrén, glassförsäljningen, Beach Shop och VIP-området.

Vi söker dig som är ansvarfull, serviceinriktad, bemöter besökare på ett professionellt sätt och har talang för att sälja.

Formella krav:

18 år eller äldre

Kan jobba hela eller delar av 28/6 – 24/7. Kvällar och helger förekommer.

Använder det svenska språket obehindrat.

Matchfunktionär

Som matchfunktionär är ditt ansvarsområde handbollsmatcherna och du tillsammans med domaren ser till att matcherna flyter på. Din uppgift är att hjälpa domaren med att hålla koll på målen, utvisningar och rapportera in resultat.

Vi söker dig som är ansvarsfull, tycker om handboll och är bra på att hålla tider.

Låter detta som ett jobb för dig och du dessutom tycker om handboll ska du definitivt söka jobb som matchfunktionär på Åhus Beachhandboll Festival.

 

Formella krav:

16 år eller äldre

Kan jobba 13/7-22/7

Använder det svenska språket obehindrat.

Handbollsdomare

För mer info klicka här !

Vi söker dig som är utbildad handbollsdomare, är bra på att ta spelare och ledare i alla åldrar och har glimten i ögat.

Formella krav:

15 år eller äldre

Utbildad förenings- distrikts- eller regiondomare.

Kontakta oss vid frågor!

crew@ahusbeach.com