Åhus Beach Family

I vårt nätverk på över 200 samarbetspartners finns stora som små företag, lokalt och regionalt som centralt och från olika branscher för att utveckla affärsmöjligheter i en inspirerande och unik miljö. Utöver nätverksträffar och sponsormiddagar under våra evenemang träffas nätverket minst två gånger/år. Många har varit med oss länge vilket bidrar med en familjär och trevlig stämning.

Vårt nätverk

Tillsammans skapar vi minnen för livet

Under 17 dagar förvandlas den idylliska stranden till ett festivalområde utan motstycke i Sverige. Nöjer du dig med beachflaggor och en rullande jingel? Eller vill du bli en del av våra besökares upplevelser och skapa minnen för livet?

Se vår nya film här

Möjligheternas arena

Åhus Beach är en fantastisk arena, beläget i en unik miljö som genom en folkfest på över 195 000 besökare från Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland bildar en atmosfär utöver det vanliga under juli månad. Arenan är totalt 40 000 kvm evenemangsstrand och område.

Läs mer i vår folder här

Henrik Persson Ekdahl

”Att stödja ett evenemang som betyder mycket för orten och som främjar sport och aktiviteter för barn ligger mig varmt om hjärtat.”

Läs mer om Henrik

Interagera i positiv atmosfär

Med den unika platsen som bas i kombination med den positiva atmosfären och tusentals besökare varje dag har ditt företag fantastiska möjligheter att nå ut med ert budskap samt interagera med våra besökare. Det är bland annat vad våra Huvudpartners gör.

#CokeÅhus

Delta i spännande tävlingar, utmana dina vänner eller tävla mot andra lag. Det viktigaste är att ha roligt tillsammans!

Läs mer

Enkla Elbolaget <3 Idrott för alla

Enkla Elbolaget vill att alla ska ha samma möjligheter – även inom idrotten. Under flera år har Enkla Elbolaget sponsrat Åhus Bechhandboll Festival – Sveriges största beachhandbollsturnering för barn och ungdomar. Projektet Idrott för alla syftar till att utveckla möjligheten för barn och ungdomar med funktionsvariationer att utöva beachhandboll. Enkla Elbolaget har dessutom försett besökarna på festivalen med laddade mobiler.

Läs mer

Mercedes-Benz

Det är tre viktiga komponenter som Mercedes-Benz också jobbar efter i det dagliga och vill att deras kunder och besökare skall känna när de besöker dem. Det är nämligen hjärtat i Åhus beach; glädje, gemenskap och det familjära. Mercedes-Benz är på plats på festivalområdet med deras team, produkter och berättar om deras arbetssätt samt de innovationer som utvecklas av Mercedes-Benz.

Läs mer

Ingelsta briljerar i lagtältsbyn

Lagtältsbyn är ett folkfyllt område där barn, ledare och föräldrar samlas mellan alla matcher. Det laddas batterier, slipas på hejaramsor och pimpas tält. Det grillas och det slappas. Här stärks sammanhållningen och gemenskapen över föreningsgränserna. Det är också en utmärkt plats att synas på. Ingelsta Kalkon skyltar upp, bjuder på produkter och får rak och ärlig feedback, direkt från besökarna.

Läs mer

Bärbar madrass succé på beachen

Glöm kalla, hårda och obekväma nätter när du är på cup. Lösningen heter Bed To Go och lanserades på stranden i Åhus 2019. Du som har rest runt i sportsammanhang vet hur det är att sova på ett hårt golv i en gymnastiksal. De dagarna är numera räknade efter att Hilding Anders har lanserat Bed To Go. Det är en patenterad helhetslösning där madrassen är konstruerad som en ryggsäck med plats även för filt, kudde och lakan. Barn, ungdomar och ledare kan alla se och känna fördelarna med Bed To Go.

Risifrutti

Festivalens barn och ungdomar köar från morgon till kväll för Risifruttis roliga roliga kast-aktivitet.

Läs mer