Åhus Beachfotbolls lagtältsby!

I lagtältsbyn har ni som lag och förening möjlighet att skapa en fantastisk gemenskap och sammanhållning samt möjlighet att träffa och lära känna andra lag och föreningar som besöker området.

Kanske ditt lag och din förening finner nya vänner. Det är i lagtältsbyn laget tillsammans med föreningen laddar batterierna och finslipar på ”heja-ramsorna” inför kommande matcher. Lagtältsbyn är helt enkelt mötesplatsen för alla barn & ungdomar, ledare och föräldrar under

Som lag, förening finns följande alternativ:

Hyr tält

Tältet står klart vid er ankomst och vi utför även slutstädning (dag 7) och rivning. Under veckan tar ni själva ansvar för att tältet är städat och fint. Detta för att skapa trivsel för näst kommande dags lag. Vi tillhandahåller sopsäckar som ni själva fyller och sätter på anvisad plats i byn. Det ingår 2 bänkset.

Hyr markyta

Det finns också möjlighet att ta med eget tält. Då ansvarar du som lag, förening för resning och rivning av tältet. Tältet får vara max 40 kvm stort. Ni blir tilldelad, en yta på turneringsområdet. Vi tillhandahåller med sopsäckar, sopkärl.

Köp till bänkset

Ni kan också köpa till bänkset till ert tält.

Det är inte tillåtet att övernatta i lagtältsbyn.