Volontär

Vill du vara med och hjälpa oss ta hand om alla 100 000-tals besökare under Åhus Beachhandboll i sommar? Du får en upplevelse du sent kommer glömma och möjligheten att lära känna massa nya människor. Du kommer känna både glädje och stolthet över att din insats är med och bidrar till nya minnen för livet!

Från tidiga mornar till sena kvällar. Någon säljer glass, en annan vaktar parkeringen. En tredje har fått i uppgift att städa, en fjärde vaktar bilar. Vi är många Åhusbor som lägger ner både tid och energi både innan, under och efter evenemangen.

Ibland är det stressigt. Men vi fortsätter, och vi gör det med glädje. Tillsammans. För vi vet hur mycket våra insatser betyder för alla tusentals besökare som kommer till stranden Åhus varje sommar. Vi har alla sett förtvivlan i ögonen på barn när matcher förloras, och sett lyckan i samma ögon när någon gjort mål eller fått nya vänner.

Vi vet att vi är med och skapar minnen som lever kvar. Länge.

Vi är många från trakten som gör Åhus Beach till vad det är. Vi gör det för alla besökare, och vi gör det för trakten.

Jobba som volontär

Vi behöver hjälp med alltifrån att vara värd på området, banor eller cykelparkering, samt andra arbetsuppgifter där vi tillsammans skapar nya minnen för livet för våra besökare.

Som volontär på Åhus Beach åtar du dig att hjälpa till minst 15 timmar, varav 1 arbetspass är 5 timmar.

Som tack för din insats får du:
Fika i Crew Center.
1 st. T-shirt.
Festivalband, fri entré som gäller under Åhus Beachhandboll Festival 2019.

När du skickar in din intresseanmälan för att vara volontär på Åhus Beach ber vi dig att uppge om du vill arbeta morgon (07.00 – 12.00), middag (12.00 – 17.00) eller kväll (17.00 – 22.00). Samt vilka dagar du kan arbeta.

Välkommen med din intresseanmälan!

Ansök som volontär nu