Matchfunktionär & Domare

Matchfunktionär Beachfotboll

Matchfunktionärer och bollflickor tillsätts till Åhus Beachfotboll av föreningen KDFF.

Fotbollsdomare

Vi söker dig som är utbildad fotbollsdomare, är bra på att ta spelare och ledare i alla åldrar och har glimten i ögat. Som fotbollsdomare är ditt ansvarsområde att se till så matcherna flyter på, samt ansvarar för att matchresultaten rapporteras in.

Du är behjälplig av en matchfunktionär vid varje bana. Men det är du som domare som är ansvarig för att allt fungerar på den bana du är tilldelad att döma på.

Domarna till Åhus Beachfotboll tillsätts av Kristianstad FDK.

Matchfunktionär Beachhandboll

Som matchfunktionär är ditt ansvarsområde att tillsammans med domaren se till så att matcherna flyter på som de ska. Din arbetsuppgift är att hjälpa domaren med att hålla koll på målen, utvisningar och rapportera in matchresultat. Vi söker dig som är ansvarsfull, tycker om handboll och är bra på att hålla tider.

Handbollsdomare

Vi söker dig som är utbildad handbollsdomare, är bra på att ta spelare och ledare i alla åldrar och har glimten i ögat.

Som handbollsdomare är ditt ansvarsområde att se till så matcherna flyter på, samt ansvarar för att matchresultaten rapporteras in. Du är behjälplig av en matchfunktionär vid varje bana. Men det är du som domare som är ansvarig för att allt fungerar på den bana du är tilldelad att döma på.

Du ska ha en domarutbildning (förening, distrikt, region eller elitdomare).
Vi söker dig som är ansvarsfull, tycker om handboll och är bra på att hålla tider.

Ansökan  öppnar den 1:e mars.