Beach Crew Junior


Från tidiga mornar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller vakta parkeringen. Du kanske sliter med att ställa alla mål på rätt plats eller städar efter dagens slut. Eller så säljer du ut entréband och hälsar tusentals besökare välkommen i entrén. Oavsett vilken arbetsuppgift du har, vet vi att du lägger ner både tid och energi på att göra ett bra jobb!

Tjänsterna avser Åhus Beachfotboll 27 juni – 3 juli, samt
under Åhus Beachhandboll Festival 9 juli – 18 juli 2020.
Enstaka dagar före, mellan event och efter event kan förekomma.

Till Beach Crew Junior kan du söka som är mellan 15 – 18 år.

Driftservice

Vi arbetar aktivt med att vara ett hållbart event. Vi tänker på miljön och det är oerhört viktigt för oss att kunna presentera ett fint festivalområde för alla som besöker våra event. Här arbetar man tillsammans i mindre team med att hålla i ordning. Vi söker dig som delar samma passion som oss att kunna visa upp ett rent och snyggt område för alla de som är på Åhus Beach.

Glasservering

Vi säljer stora mängder glass under våra event och vi har flera olika glassenheter på området. Vi söker dig som är stresstålig och som klarar av att hålla av ett högt arbetstempo. Med ett leende på läpparna sprider du glädje i mötet med våra besökare.

Café

I vårt Café möts våra besökare av nybakade bullar och doften av nybryggt kaffe. Här arbetar du med daglig försäljning och servering. Viss bakning av bake-off bröd, bullar kan förekomma.  Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett öga för detaljer.

Matchfunktionär

Som matchfunktionär är ditt ansvarsområde att tillsammans med domaren se till så att matcherna flyter på som de ska. Din arbetsuppgift är att hjälpa domaren med att hålla koll på målen, utvisningar och rapportera in matchresultat. Vi söker dig som är ansvarsfull, tycker om handboll och är bra på att hålla tider.
Ansökan till matchfunktionär öppnar den 1:e mars. 

Ansök här!

Ansök här >