Beach Crew Bygg & Riv


Från tidiga mornar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller vaktar parkeringen. Du kanske sliter med att ställa alla mål på rätt plats eller städar efter dagens slut. Eller så säljer du ut entréband och hälsar tusentals besökare välkommen i entrén. Oavsett vilken arbetsuppgift du har, vet vi att du lägger ner både tid och energi på att göra ett bra jobb!

Tjänsterna avser från v.25 – v. 31.

I vårt Bygg & Riv team är du med och förvandlar evenemangsstranden till ett festivalområde som ska ta emot tusentals besökare. Efter våra event ska stranden återställas i befintligt skick. Vi söker en morgonpigg, händig, initiativtagande kille eller tjej som har god förmåga att jobba både enskilt som i grupp.

Områdesgruppen

I uppbyggnaden ingår det bland annat att inreda tält, bygga och klä in staket, lägga golv och montera ihop möbler.

Bangruppen

Här bygger vi banor till fotboll och handboll på stranden och i dessa uppgifter ingår bland annat att dra ut linjer, förankra mål, sätta ut reklamskyltar och resa flaggstänger. Fotbollsbanorna rivs efter beachfotbollen och nya banor till handbollen byggs.

EL/IT

Planerar tillsammans med elektriker el dragning och it nätet på området. Därefter byggs el och it nätet ut fortlöpande under uppbyggnadsperioden. Efter eventen plockas all el och it ner och återställs.

Under våra event ingår du i driftservice och efter event är du med och hjälper till att montera ner evenemanget. Då det är en väldigt intensiv period ser vi gärna att du är fysiskt uthållig, fungerar bra i högt tempo och tycker om att arbeta både ensam och i grupp.

Körkort B, meriterat.

Hjullastarekort, meriterat.

Ansök här!

Ansök här >