Åhus Beach CREW 2020

Vill du jobba på sommarens härligaste idrottsfester precis vid havet? Vill du vara med och skapa minnen som lever kvar länge för tusentals människor? Och samtidigt tjäna pengar? Då ska du ansöka till Åhus Beach CREW 2020! Till våra evenemang sommaren 2020 söker vi nu flera personer som vill arbeta med olika arbetsuppgifter. Oavsett vilken uppgift du har så är den lika viktig för ett lyckat evenemang.

Se filmen här

Tillsammans skapar vi minnen för livet

Från tidiga morgnar till sena kvällar. Du kanske säljer glass eller vaktar parkeringen. Du kanske sliter med att ställa alla mål på plats, eller så säljer du entréband och välkomnar tusentals besökare. Oavsett vilken uppgift du har, vet vi att du lägger ner både tid och energi på att göra ett bra jobb. Ibland är det stressigt, men du fortsätter, och du gör det med glädje. Du vet hur mycket din insats gör för alla som besökare våra event. Du har sett förtvivlan i ögonen på barn när matcher förlorats, och sett lyckan i samma ögon när någon gjort mål eller fått nya vänner. Du vet att du är med och skapar minnen som lever kvar, länge!

Vem söker vi?

Vi söker dig som fyllt 18 år och som har ett genuint idrottsintresse. Kanske har du erfarenhet inom liknande evenemang eller arbetsuppgifter eller så är detta ditt första jobb. Dina personliga egenskaper är av största vikt tillsammans med din inställning och vilja att göra ett bra jobb. Vår passion syns, smittar av sig och höjer upplevelsen för våra besökare. Som person är du stresstålig och har inga problem att arbeta i högt tempo. Du trivs i en omväxlande miljö och med varierande arbetsuppgifter. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och din samarbetsförmåga är god under både ensamarbete och i grupp. Som medarbetare är du engagerad och ser dig själv som en representant för Åhus Beach.

Omfattning

Främst under juni och juli 2020 men varierar beroende på vilken tjänst du söker! Arbetstiderna varierar. Schemalagd arbetstid med kvälls- och helgarbete.

Sista ansökningsdag

Ansökan sker här fr.o.m 31 januari. Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta våra tjänster efterhand som vi hittar rätt person. Är detta något för dig? Tveka inte att söka någon utav våra tjänster som passar för dig. Sista ansökningsdag är 31:e mars 2020. Vid frågor kontakta Patricia på 044-590 30 05 eller patricia@ahusbeach.com. Vi tar inte emot ansökan via denna mail.