Hjälp oss skapa minnen för livet!

Varje år samlas deltagare och besökare från när och fjärran på stranden i Åhus. För många är det sommarens höjdpunkt. I år väntas fler besökare än någonsin, och efterfrågan på boende i Åhus med omnejd är därför mycket hög.

Hyr ut hus, stuga, lägenhet eller husvagn i sommar. Då drygar du inte bara ut din egen semesterkassa utan bidrar också till att skapa nya, härliga sommarminnen för våra besökare.

Hur gör jag?

Vill du lägga upp ditt boende för uthyrning kommer du igång här. Du börjar med att först ange följande:

  • Typ av boende (hus, lokal, husvagn, lägenhet, etc).
  • Hur många bäddar ditt boende har
  • Var någonstans ditt boende finns

När du lagt in dessa uppgifter kommer du automatiskt vidare till ett steg där du skapar ett konto hos Åhus Beachs boendeförmedlingspartner Alloggio.

Därefter kan du lägga upp ditt boende genom att följa stegen i guiden.

Tänk på att ange en lämplig uthyrningsperiod för ditt objekt (se nedan). Och kom ihåg bilder! En bild säger mer än tusen ord…

Du kan enkelt hantera flera olika boenden samtidigt från ett och samma konto.

Behöver du hjälp med att registrera dig eller med att lägga upp ditt objekt på webben, kontakta bokning@nordictravel.se eller ring 0411 – 55 87 25.

Bästa tipsen för att få uthyrt!

  • Var flexibel med ankomstdagar och uthyrningsperiod! Har du möjlighet att vara flexibel ökar det chansen att få uthyrt, och dessutom kan du tjäna några extra kronor på det. Ett tips är därför att öppna upp för uthyrning av nätter hellre än hela veckor.
  • Skriv en tydlig beskrivning om ditt objekt, det underlättar både för dig som uthyrare och för hyrestagaren. Gör tydligt klart hur många personer det finns plats för. Är du osäker, titta gärna på andra objekt som ligger ute för uthyrning.
  • En bild säger mer än tusen ord. Bilder ökar chanserna att få uthyrt markant!
  • Erbjud ett rimligt hyrespris, tänk på att det är flerbäddsboende i prisklassen 5000 – 10000 kr /vecka som är mest efterfrågade.
  • Se till att prisangivelsen blir rätt! När du lägger in priset per natt för ett boende ska du ange det totala priset per natt, inte per natt och person.

Tillgängliga uthyrningsobjekt

För att se olika objekt som finns tillgängliga för uthyrning klicka här.

Behöver du hjälp eller har frågor gällande bokning?
Ring 0411 – 55 87 25
Maila bokning@nordictravel.se