Festivalområdet

Åhus Beach är en festival för hela familjen. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar. På festivalområdet är det spel hela dagen och på centercourten händer något roligt varje dag, vare sig det är konsert eller presentation av internationella världslag. Vem vet, kanske kan du få träffa en och annan kändis eller idol i folkvimlet. Flera restauranger och caféer finns inne på festivalområdet. Och mycket mer!

Festivalområde 2019 (Karta)

Finaler

Efter en intensiv speldag på de 19 sandbanorna samlas alla för finaler på strandens hjärta, centercourten. Supporterskaran jublar, föreningsflaggorna viftas och trumslagen viner genom luften. Stora känslor fyller centercourten varje kväll vare sig det är final eller konsert på scenen. En oförglömlig upplevelse för både spelare och publik.

Upplev finalerna igen

Mat på området

Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från fastfood till gourmetmat, glass, vegetariska samt andra spännande rätter i våra Foodtrucks. Eller så hittar ni något snabbt och gott i ICA Beachstore. Vi har en av Kristianstads bästa krogar, Kippers Källare, på stranden. Samt fullständiga rättigheter. På Åhus Beach finns något för alla!

Åhus Beach Live

Åhus Beach Live är numera en del av Åhus Beachhandboll Festivals evenemangsdagar. Med spelstopp på alla banor vänds alla blickar mot scenen på festivalen och Sveriges bästa artister tar över.

Läs mer om Åhus Beach Live!

Åhus Beach Official App

Vi rekommenderar att ni laddar ner Åhus Beach Official APP. Där hittar ni all information ni behöver om turneringarna och veckorna i Åhus. Hela spelschemat med lagens matcher och de senaste resultaten blandat med allt som händer runtomkring spelplanerna.

Den finns att ladda ner för iOS på App Store och Android på Google Play.