Åhus Beach Live

Åhus Beach Live är en konsert i svensk musiktradition och numera en del av Åhus Beachhandboll Festival och avslutar festivalens 10:e dag med en riktig Supersunday!

Vi kan med glädje välkomna artisterna Janne Bark med vänner, Markoolio, Jessica Andersson och Dan Hylander. Läs mer om artisterna här.

Entrépriser

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar upp till 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festival alla dagar samt till Elitklassen och Åhus Beach Live.

Supersunday/Elitklass/Åhus Beach Live 22 juli
Biljett till Elitklassen och Åhus Beach Live gäller vid köp av endagsentré 22 juli. Det kostar 195:- för hela dagen. Det finns obegränsat antal biljetter. Det går tyvärr inte att reservera platser. Onumrerad sitt -och ståplats finns på läktare.

Tvådagarsband
Vill ni köpa entré till festivalen 21-22 juli kostar ett tvådagarsband 260:-.

Dessa biljetter går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m 13 juli samt under turneringsveckan i huvudentrén.

Festivalband
Festivalbandet gäller som entré till Åhus Beachhandboll Festival, Elitklassen och Åhus Beach Live 13-22 juli och går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m juni samt under turneringsveckan i huvudentrén för 360:-. Det går att hämta ut bandet fr.o.m torsdagen 12 juli från 13:00 i huvudentrén samt under turneringen.

Köp ditt entréband här!

Konsertstart ca 20.30 (direkt efter Åhus Beachhandbolls elitfinaler och prisceremoni).

Festivalområdet

Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från fastfood till gourmetmat, glass, vegetariska samt andra spännande rätter i våra Foodtrucks. Eller så hittar ni något snabbt och gott i ICA Beachstore. Vi har en av Kristianstads bästa krogar, Kippers Källare, på stranden. Samt fullständiga rättigheter. På Åhus Beach finns något för alla!

Läs mer om festivalområdet

Supersunday

På söndagen 22 juli kommer festivalområdet förvandlas till en riktig supersöndag med utförsäljning av merchandise och många av områdets försäljningsställen kommer ha speciella erbjudanden inne på området. Samtidigt kommer turneringens seniorklasser och elitklass bjuda på beachhandboll i sann världsklass hela dagen.

Vanliga frågor

Vilken tid är det insläpp? Entrén är öppen från 09.00.

Vilken tid börjar konserten? Konserten startar ca 20.30, direkt efter elitfinal och prisutdelning.

Vad är det för åldersgräns? Alla är välkomna. Konserten och evenemanget har fri entré upp till 15 år.

Finns det rullstolsplatser? Rullstolsplatser finns. En ledsagare går gratis på samma biljett.