Speldagar 2020


Obs! Vi använder de nya klassbenämningarna enligt Svenska Handbollsförbundet fr.o.m 2020.
NYHET! Handboll för Alla (Parahandboll) spelar 10-11 juli.

Resultat

Resultaten 2019 hittar ni i vår Åhus Beach Official app och här.

Spelregler

Åhus Beachhandboll bygger sitt koncept på Svenska Handbollsförbundets regler för inomhushandboll med vissa undantag. Läs mer här.

Anmälan

• Er anmälan görs via Cupmanager.
• Er anmälan är bindande. Genom att anmäla ett lag binder ni er att betala anmälningsavgiften.
• Lag vars betalning inte kommer oss tillhanda efter förfallodatum kan komma att strykas från turneringen.
• Det är lagets ansvar att kontrollera om vakant plats är tillsatt.
• Är din klass fulltecknad? Gå in och anmäl som vanligt så hamnar du på reservplats. Om vi får tillräckligt många lag på reservplats i en klass kan vi eventuellt öppna upp klassen för ytterligare lag.
• Om något lag gör ett avhopp ersätter första laget i kö denna plats.
• Kolla gärna om det finns plats i klassen för ett år äldre spelare.

Policy – Anmälan/Utdragning

• Lagen anmäler sig via Cupmanager. Alla föreningslag i barn, ungdoms och seniorklasser har vid betalning med faktura 10 dagar på sig att betala.
• För alla icke föreningslag sker betalning direkt vid anmälan.
Alla lag har 14 dagars ångerrätt från den dagen laget anmält sig. Därefter är anmälan bindande. Drar laget sig ut inom dessa 14 dagar har laget rätt till att få tillbaka pengarna på anmälningsavgiften.
• Lag som anmäler sig efter den 18 juni, till vakanta platser har ingen ångerrätt, utan då är anmälan bindande direkt. (Lottning är klar 18 juni.)
• Lagen har rätt till max 10 spelarband och 2 ledarband.

Inställd turnering

Åhus Beach AB är inte återbetalningsskyldigt för anmälningsavgifter eller andra betalda kostnader eller ersättningsansvarigt för ekonomisk förlust eller skada som uppstår på grund av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller andra force majeure – händelser.

Vad händer med vår anmälningsavgift om det blir inställd turnering?

Ett inställt evenemang på grund av covid-19 klassas som en extra ordinär omständighet (force majeure) och det är egentligen inte realistiskt för oss att betala tillbaka alla anmälningsavgifter med tanke på redan uppkomna kostnader. Men vi har full förståelse för att många är oroliga för både er förening och privata ekonomi just nu. Vi jobbar därför för fullt för att hitta möjligheter att betala tillbaka en så stor del som möjligt av anmälningsavgiften till er vid utebliven turnering. Samtidigt som vi på Åhus Beach vill kunna genomföra årets turnering så vill vi även säkra turneringens överlevnad kommande år. Vi återkommer med mer info kring detta inom kort.

Vad gör ni med den del av anmälningsavgiften som ni behåller?

Åhus Beach är ett familjeägt företag grundat ur föreningslivet med ett flertal året om-anställda. Att arrangera ett massevenemang som Åhus Beach kräver stora förberedelser. Vi har fram till idag redan kommit långt i dessa förberedelser. De pengarna som vi behåller använder vi för att täcka våra redan uppkomna kostnader och driva organisationen för att kunna leverera minnen för livet igen nästa år.