Motionsklassen spelar 21 juli 2019.

Spelregler

Åhus Beachhandboll bygger sitt koncept på Svenska Handbollsförbundets regler för inomhushandboll med vissa undantag. Om dessa kan ni läsa här, samt resterande regler, dispensinformation, matchkläder och mycket annat som rör tävlingen. Läs här!

Spelklasser

Födda 2010

Här spelar alla barn som är födda 2010, vi spelar över en dag och vi spelar utan resultat.

Handboll för Alla

Den gående Handbollsklassen riktar sig till personer med något funktionshinder eller någon form utav funktionsnedsättning.
Handboll För Alla den Gående Handbollsklassen spelas över två dagar.

Senior förening

Senior förening riktar sig till föreningslag där samtliga deltagare endast är aktiva licensierade spelare som vill delta under Åhus Beachhandboll Festival över två dagar.

Senior öppen klass

Är ni vännerna som i vanliga fall är aktiva/licensierade spelare som lirar i olika klubbar? I denna klass kan ni som är 17 år eller äldre spela. Tävlingsklassen spelar över två dagar. I denna klass är det obligatoriskt med en lagledare över 18år.

Motionsklass

Motionsklassen är till för kompisgänget som spelar på motionsnivå för att ha kul i sanden. I denna klass kan ni som är 15 år eller äldre deltaga, dock får inga aktiva spelare delta i denna klass. Detta gäller även aktiva beachhandbollsspelare. I denna klass är det obligatoriskt med en lagledare över 18år.

Elitklass

Elitsverige på dam- och herrsidan tillsammans med internationella toppklubbar gör upp om den åtråvärda mästartiteln i festivalens elitklass. Prispengar till gruppsegraren och totalvinnaren i damklassen och herrklassen. Läs mer om Elitklassen.

Sponsorklassen

Här deltar Åhus Beachhandboll Festivals sponsorer tillsammans med utlottade kändisar.

Om er anmälan

  • Er anmälan görs via Cupmanager.
  • Er anmälan är bindande. Genom att anmäla ett lag binder ni er att betala anmälningsavgiften.
  • Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Lag som utgår efter den 1 april debiteras anmälningsavgift + straffavgift 1000: –
  • Lag vars betalning inte kommer oss tillhanda efter förfallodatum kan komma att strykas från turneringen.
  • Det är lagets ansvar att kontrollera om vakant plats är tillsatt.
  • Är din klass fulltecknad? Gå in och anmäl som vanligt så hamnar du på reservplats. Om vi får tillräckligt många lag på reservplats i en klass kan vi eventuellt öppna upp klassen för ytterligare lag.
  • Om något lag gör ett avhopp ersätter första laget i kö denna plats.
  • Kolla gärna om det finns plats i klassen för ett år äldre spelare.

Inställd turnering

Åhus Beachhandboll är inte återbetalningsansvarig för ekonomisk förlust eller skador som kan uppstå på grund av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller andra force majeure – händelser. Under dessa förhållanden förbehåller sig turneringsledningen rätten att behålla lagavgifter att använda för en kommande turnering eller återbetala till deltagare efter avdrag av kostnader som turneringsorganisationen ådragit sig genom tredje part.