Festivalområdet

Åhus Beach är en festival för hela familjen. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar. På centercourten är det spel hela dagen och roliga matcher där kidsen kan få chansen att lira med kändisar och legender. Det finns både vattenland ute i havet och ett lekland med hoppborgar för de små. I Åhus Beach Center finns det merchandise, café med brett kaffesortiment och Studio med intervjuer. Och mycket mer! Festivalområdet är öppet mellan 9-23 varje dag.

Se årets festivalområde här

Finaler

Efter en intensiv speldag på de 19 sandbanorna samlas alla för finaler på strandens hjärta, centercourten. Supporterskaran jublar, föreningsflaggorna viftas och trumslagen viner genom luften. Stora känslor fyller centercourten varje kväll. En oförglömlig upplevelse för både spelare och publik.

Mat på området

Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från fastfood till gourmetmat, glass, vegetariska samt andra spännande rätter i våra Foodtrucks. Eller så hittar ni något snabbt och gott i ICA Beachstore. Vi har en av Kristianstads bästa krogar, Kippers Källare, på stranden. Samt fullständiga rättigheter. På Åhus Beach finns något för alla!

Årets festivalmeny

Kockarna i våra Foodtrucks ser till att servera våra besökare smakrika och spännande alternativ, dessutom av god kvalité och till bra priser. Hos Laxtösen bjuds det på tunnbrödsrullar med havsdoftande skaldjur från Smögen. Jeffreys Foodtruck bjuder på rejäla chilenska hamburgare med hembakat bröd. Och hos Gaston & Vega hittar ni den himmelskt goda vegetariska bönburgaren. Beachens bästa efterrätt hittar ni hos Crépes a la cart. Här bjuds det på söta och matiga crépes med olika goda tillbehör – allt från serranoskinka till hasselnötskräm. Och mycket mer! Smaklig måltid.

Entrépriser

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar upp till 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festival alla dagar samt Elitklassen och Åhus Beach Live. Festivalbandet gäller som entré hela veckan och går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m juni samt under turneringsveckan i huvudentrén för 360:-. Vill du bara besöka oss på kvällen, en dag eller två dagar?

Läs mer om entrépriser

Åhus Beach Live

22 juli 2018 sker årets avslutning på Åhus Beachhandboll med en storslagen konsert med några av Sveriges bästa artister! Direkt efter Elitklassens prisceremoni drar Janne Bark med vänner igång Åhus Beach Live tillsammans med Markoolio, Jessica Andersson och Dan Hylander. Fri entré för alla deltagare och ledare samt ungdomar upp till 15 år.

Läs mer om Åhus Beach Live!