Festivalområdet

Åhus Beach är en festival för hela familjen. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar. På festivalområdet är det spel hela dagen och på centercourten händer något roligt varje dag, vare sig det är konsert eller presentation av internationella världslag. Vem vet, kanske kan du få träffa en och annan kändis eller idol i folkvimlet. Flera restauranger och caféer finns inne på festivalområdet. Och mycket mer!

Finaler

Efter en intensiv speldag på de 19 sandbanorna samlas alla för finaler på strandens hjärta, centercourten. Supporterskaran jublar, föreningsflaggorna viftas och trumslagen viner genom luften. Stora känslor fyller centercourten varje kväll vare sig det är final eller konsert på scenen. En oförglömlig upplevelse för både spelare och publik.

Mat på området

Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från fastfood till gourmetmat, glass, vegetariska samt andra spännande rätter i våra Foodtrucks. Eller så hittar ni något snabbt och gott i ICA Beachstore. Vi har en av Kristianstads bästa krogar, Kippers Källare, på stranden. Samt fullständiga rättigheter. På Åhus Beach finns något för alla!

Åhus Beach Live

Åhus Beach Live är numera en del av Åhus Beachhandboll Festivals evenemangsdagar 12-21 juli 2019. Så snart beachhandbollens sista skott har kastats vänds alla blickar mot scenen på festivalen och Sveriges bästa artister tar över.

Läs mer om Åhus Beach Live!

Festivalband 12-21 juli

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar under 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festival samt Elitklassen och Åhus Beach Live. Ungdomsband 15-18 år gäller som entré hela veckan 12-21 juli. Ungdomsbandet går att köpa under turneringsveckan i huvudentrén för 195:-. Festivalbandet gäller som entré hela veckan och går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m 1 april samt under turneringsveckan i huvudentrén för 450:-. Ett tips är att köpa ditt Festivalband redan nu för att få tillträde till förköpskön och komma in på festivalområdet mycket snabbare vid turneringsstart. Glöm inte din legitimation hemma.

Köp ditt Festivalband nu