Festivalområdet

Åhus Beach är en festival för hela familjen. Överallt på området arrangerar våra partners roliga aktiviteter och tävlingar. På centercourten är det spel hela dagen och roliga matcher där kidsen kan få chansen att lira med kändisar och legender. Flera restauranger och caféer finns inne på festivalområdet. Och mycket mer!

Se festivalområdet 2018

Finaler

Efter en intensiv speldag på de 19 sandbanorna samlas alla för finaler på strandens hjärta, centercourten. Supporterskaran jublar, föreningsflaggorna viftas och trumslagen viner genom luften. Stora känslor fyller centercourten varje kväll. En oförglömlig upplevelse för både spelare och publik.

Mat på området

Restauranger finns utbrett över hela området där ni kan avsmaka allt från fastfood till gourmetmat, glass, vegetariska samt andra spännande rätter i våra Foodtrucks. Eller så hittar ni något snabbt och gott i ICA Beachstore. Vi har en av Kristianstads bästa krogar, Kippers Källare, på stranden. Samt fullständiga rättigheter. På Åhus Beach finns något för alla!

Åhus Beach Live

Sommarens evenemangsdagar på Åhus Beach brukar avslutas i storslagen konsert med några av Sveriges bästa artister! Några som tidigare lirat på stranden är Janne Bark, Markoolio, Jessica Andersson, Dan Hylander, Anne-Li Rydén, Nanne Grönwall och Patrik Isaksson.

Läs mer om Åhus Beach Live!