Då spelar vi 2021!

Vi på Åhus Beach hoppas att allt är bra med er och alla i era lag, och att ni och era nära håller er friska. Här nedan följer en hälsning samt datum för spelklasserna 2021.

Vi förstår att många har frågor rörande vad som händer med era anmälningsavgifter nu när årets evenemang är inställda. Vi är medvetna om att föreningslivet har påverkats av Coronakrisen ekonomiskt. Vi vill därför vara tydliga med att vår viktigaste prioritet är att hitta en lösning som är bra för alla men som samtidigt säkerställer att Åhus Beach överlever.

Vi har precis som ni och många andra givetvis drabbats hårt ekonomiskt av myndigheters beslut att ställa in sommarens evenemang. Innan vi återkommer med besked kring anmälningsavgifter måste vi dessförinnan säkerställa de ekonomiska konsekvenserna, så att vi inte äventyrar evenemanget sommaren 2021. Vår förhoppning är att vi, som vi meddelat tidigare, kan lämna besked till er senast den 1 september.

Tack för ert stöd och förståelse.

Nu laddar vi om!
Sommaren 2021 hoppas vi att allt ska vara så nära som vanligt igen. Då kommer vi skapa nya härliga minnen i sanden tillsammans igen! Samtliga spelklasser planeras att genomföras enligt 2020 års planering. Se här nedan vilka datum som gäller för respektive spelklass. Nyheter för nästa år är att Åhus Beach Elit och Senior förening kommer slås ihop till en spelklass, precis som det var tänkt inför turneringen 2020.

Vi har förstått att många barn och ungdomar blev ledsna över att årets evenemang tvingades ställa in. Berätta gärna för era spelare när de ska spela nästa sommar så de har något att se fram och längta efter under denna märkliga tid.

Spännande nyheter och massa minnen för livet från Åhus väntar alla Åhus Beachhandboll-fans inom kort!

Varma hälsningar från teamet i Åhus Beach

Obs! Det gick visst lite fort när vi tog fram våra speldagar för 2021. Spelklasserna stämmer enligt det vi publicerade den 28 maj men födelsetalet stämmer ej. Nedan är rätt speldagar för 2021. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för felet.