Besökare på Åhus Beach!

Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Åhus Beach i sommar? Mängder av upplevelser väntar dig som besökare till turneringen och Åhus. Här finns information för att planera ditt besök kring var ni ska bo, vilka aktiviteter som finns och mycket mer.

Handbollsveriges samlingspunkt!

Sedan starten 1997 har Åhus Beach varit ett event som engagerat och berört både deltagare och besökare. Från morgon till kväll fylls stranden med flera tusen deltagare, besökare och supportrar. Med mängder av aktiviteter utanför spelplanerna är vi samlingspunkten för alla som älskar sand mellan tårna, handboll och gemenskap. Stranden är laddad med aktiviteter och minnesvärda upplevelser under hela festivalen.

Läs mer om festivalen

Festivalband 12-21 juli

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar under 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festival samt Elitklassen och Åhus Beach Live. Ungdomsband 15-18 år gäller som entré hela veckan 12-21 juli. Ungdomsbandet går att köpa under turneringsveckan i huvudentrén för 195:-. Festivalbandet gäller som entré hela veckan och går att förköpa här på vår hemsida fr.o.m 1 april samt under turneringsveckan i huvudentrén för 450:-. Ett tips är att köpa ditt Festivalband redan nu för att få tillträde till förköpskön och komma in på festivalområdet mycket snabbare vid turneringsstart. Glöm inte din legitimation hemma.

Köp ditt Festivalband nu

Entrépriser

Alla deltagare och ledare i turneringen samt ungdomar under 15 år har fri entré till Åhus Beachhandboll Festivals alla dagar samt Elitklassen och Åhus Beach Live. Festivalbandet gäller som entré hela veckan och går att förköpa här på vår hemsida samt under turneringsveckan i huvudentrén för 450:-. Tänkte du bara besöka oss en kväll eller två?

Läs mer om årets entrépriser

Boka boende

Vi erbjuder en rad olika boendealternativ som passar alla önskemål. Allt från privat stuga, hotell till vandrarhem.

Läs mer

Åhus

Åhus är en av Skånes vackraste orter och har två sandstränder, ett naturreservat och en småbåtshamn. Och mycket mer! Perfekt som sommarens resmål för hela familjen.

Läs mer

Hitta hit & Parkera

Det är lätt att ta sig till Åhus Beach, var du än börjar din resa och hur du än väljer att ta dig hit. Med cykel, buss, tåg, bil eller flyg.

Läs mer

Har ni hund?

Låt er bästa vän komma bort från festivalområdet med mycket folk och begränsade skuggmöjligheter. Hos Åhus Hundcenter får hunden allt som behövs och lite till för att må som bäst medan ni har kul på festivalområdet!

Läs mer