Åhus Beach presenterar First Hotel Christian IV som fortsatt boendepartner för våra Elitlag

Åhus Beach är glada över att få presentera ett fortsatt samarbete med First Hotel Christian IV i Kristianstad. Hotellet som under flera år har tagit emot bland annat elitlagen som spelat under både Åhus Beachhandboll Festival och Handbollsfiesta i Kristianstad Arena fortsätter att vara en föregångare i hotellbranschen vid lokala arrangemang – årliga som engångsarrangemang.

”First Hotel Christian IV vill vara med och utveckla arrangemang som bidrar till en ökad besöksnäring till vår kommun. Åhus Beach är oerhört viktigt för oss och vi känner en stolthet över att kunna vara med och bidra till en fortsatt utveckling av detta arrangemang som skänker så mycket glädje till barn och ungdomar. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete”

Gustaf Andersson

Hotelldirektör, First Hotel Christian IV

”Gustaf är en väldigt god partner till Åhus Beach och som engagerar sig enormt mycket när både årliga som engångsarrangemang dyker upp i Kristianstads Kommun. Där är Gustaf en föregångare som tänker utanför boxen och förstår att det krävs stadiga samarbeten över organisationsgränser och stor lokal förankring som gör att arrangemang av denna typ kan fortsätta utvecklas. Det i sig höjer upplevelsen för annat besökarna vilket gör att intresset för att återvända, i detta fall med fler lag, familj och vänner året därpå ökar och på vis ökar även turistnäringen och gästnätter i Kristianstad/Åhus med omnejd. Åhus Beach vill förlänga semestern i nordöstra Skåne för våra besökare så att de kommer innan och stannar kvar även efter Åhus Beachfotboll och Åhus Beachhandboll Festival. Då måste fler aktörer och organisationer börja tänka som Gustaf och byta ut ”What´s in it for me?” mot ”What´s in it for all of us?”  

Johan Ceimertz

Marknadsansvarig, Åhus Beach AB